زمان تهیه: 20 دقیقه
زمان پخت: یک ساعت و پنج دقیقه
مواد لازم برای 10- 8 تکه:
روغن مقداری برای چرب کردن
آرد 225 گرم
پودر زنجبیل یک قاشق چایخوری
جوش شیرین یک قاشق چایخوری
تخم مرغ یک عدد هم زده
شکر 115 گرم
کره 60 گرم
شربت طلایی 115 گرم
شیر 225 میلی گرم
طرز تهیه:
1- فر گاز را روی 150 درجه سانتی گراد یا درجه 2 از پیش گرم کنید.
2- یک قالب کیک به اندازه 18*25 را چرب کنید و کاغذ مخصوص کیک پزی را داخل آن قرار دهید.
در یک کاسه، آرد، زنجبیل و جوش شیرین را با هم الک کنید داخل تخم مرغ بریزید سپس شکر را به آن اضافه کرده، خوب هم زنید.
3- در یک قابلمه کوچک کره و شربت طلایی (آب قند) را ریخته، بگذارید خوب ذوب شوند. سپس آن را از روی حرارت برداشته، داخل شیر بریزید و خوب هم بزنید.
4- مخلوط شیر را بآرامی داخل مخلوط آرد و تخم مرغ بریزید و خوب هم بزنید تا ترکیب نرم و روانی به دست آید. مایه آماده شده را درون قالبها بریزید.
5- مخلوط را یک ساعت یا تا زمانی که شروع به جمع شدن از کنارههای کیک کند، حرارت دهید.
6- کیک را از قالب بیرون آورده، بگذارید خنک شود.
7- کیک را به قطعات مختلف تقسیم کرده و میل کنید.