[نکته بهداشتی روز: عوامل خطرساز برای سرطان سینه]
براساس تحقیقاتی که در موسسه تحقیقات سرطان آمریکا، روی موشها صورت گرفت، این نظریه با موفقیت روبرو شد و محققان به این نتیجه رسیدند که مصرف گردو برای انسان نیز تاثیرات شگرفی را به دنبال خواهد داشت.
آجیلها و خشکبار دارای موادی مانند آنتیاکسیدان، اسیدهای چرب و امگا3 بوده که هرکدام به تنهایی دارای خواص فراوانی هستند و اگر کل آنها در یک ماده جمع شوند تاثیر فوقالعادهای خواهند داشت و خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش میدهند ویا وقوع آن را به تعویق میاندازند.[اسیدهای چرب ضروری را به رژیم غذاییتان اضافه کنید]