ارزش غذایی
کالری: 192
چربی: 17 گرم
پروتئین: 6 گرم
فیبر: 7/1 گرم
مواد لازم برای 4 نفر:
گل کلم / یک عدد
سیر پوست کنده و
درشت خرد شده / 3- 2 حبه
لیمو ترش / یک عدد
روغن زیتون / به مقدار لازم
نمک و فلفل / به مقدار لازم
پنیر پارمیسان / به مقدار لازم
طرز تهیه:
1- فر را روی حرارت 400 درجه فارنهایت از پیش حرارت دهید.
2- گلهای گل کلم را از هم جدا کنید و دریک ظرف نسوز، در فر قرار دهید.
3- سیر را به گل کلم اضافه کنید و روی آن روغن زیتون و آب لیمو بریزید.
4- روی مواد فوق، نمک و فلفل بپاشید.
5- ظرف را بدون درپوش، درون فر داغ شده، قرار دهید و آن را 20- 15 دقیقه یا تا زمانی که سر گل کلمها قهوهای شود حرارت دهید.
6- برای اینکه ببنید تا چه حد پخته و نرم شده از یک چنگال استفاده کنید.
7- پس از اینکه کاملا پخته شد، آن را از فر خارج کرده، روی آن پنیر پارمیسان بریزید و میل کنید.