براساس تحقیقات صورت گرفته در موسسه "نشنال نوروساینس" در سنگاپور، نوشیدن تنها سه چهارم از یک فنجان چای در روز میتواند خطر ابتلا به بیماری پارکینسون را تا 71 درصد کاهش دهد.
بیماری پارکینسون، نوعی اختلال حاد و رو به رشد است که سیستم تعادل و حرکت را مختل میکند.
طی این تحقیقات، تنها کافئین موجود در چای عامل بازدارنده این بیماری نیست بلکه ترکیبات خاص دیگری دراین چای وجود دارد که به کاهش خطر ابتلا به این بیماری کمک میکند و این ترکیبات خاص تنها در چای وجود دارد و چای سبز شامل آن نمیشود.
مصرف کافئین خطر پیشرفت بیماری پارکینسون را 45 درصد و مصرف چای تا 71 درصد کاهش میدهد.
به این ترتیب، افرادی که در ماه 23 فنجان و یا بیشتر چای مینوشند از امتیاز 71 درصد کاهش ابتلا به این بیماری برخوردار خواهند شد.