سه‌شنبه ۴ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۰:۴۹
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: ماکارونی فرم‌دار، ژامبون گوشت، سیر، پنیر موزارلا، پیازچه، آرد و گوجه فرنگی برخی از مواد تشکیل دهنده این غذا هستند.

آشپزی

مواد لازم:

ماکارونی فرم‌دار: 375 گرم

ژامبون گوشت: 175 گرم، به صورت ورقه‌های نازک بریده شود.

سیر: 2 حبه، له شود.

پیازچه: سه عدد، کاملا خرد شود.

کره: 75 گرم

آرد: 3/1 پیمانه (50 گرم)

شیر: 4 پیمانه

پنیر موزارلا رنده شده:‌ یک و نیم پیمانه

جعفری: تازه و خرد شده: 2 قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی: 2 عدد، به صورت حلقه‌ای خرد شود.

آرد سوخاری: یک و نیم پیمانه

روغن زیتون:‌یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

• ماکارونی را درون قابلمه آب نمک در حال جوش بریزید و پس از اینکه مقداری جوشید و نرم شد، آن را آبکش کرده و آن را به درون کاسه‌ای نسوز بریزید.

• فر را از پیش روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

• ژامبون خرد شده را درون یک قابلمه نچسب روی حرارت متوسط به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شود حرارت دهید.

• سیر و پیازچه را به ژامبون اضافه کرده وبه مدت 2 دقیقه آن‌ها را هم زده و سرخ کنید تا نرم و طلایی شوند.

• مخلوط فوق را به ماکارونی اضافه کنید.

• کره را در همان قابلمه آب کنید و سپس آرد را به آن اضافه کرده و به مدت یک دقیقه آن را تفت دهید.

• شیر را کم کم به مخلوط فوق اضافه کرده و با آرد مخلوط کنید و هم بزنید تا یک دست شود.

• مواد درون قابلمه را به مدت 10- 8 دقیقه یا تا زمانی‌ که غلیظ شوند، روی حرارت متوسط مرتب هم بزنید.

• به مخلوط فوق، ‌جعفری و نصف پیمانه پنیر رنده شده و مخلوط ماکارونی و ژامبون را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

• نمک و فلفل به میزان دلخواه به غذا اضافه کنید.

• مخلوط فوق را درون ظرف‌های مورد نظر بریزید و روی آن‌ها حلقه‌های گوجه فرنگی بچینید و آرد سوخاری و باقی‌مانده پنیر را نیز روی آن‌ها بریزید و در فر به مدت 35 30 دقیقه یا تا زمانی که روی آن‌ها طلایی شود حرارت دهید.

کد خبر 108198
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز