همشهری آنلاین: رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، گفت: کشیدن سلفون -روکش پلاستیکی نازک- روی میوه‌ها می‌تواند موجب ایجاد سموم شود.

روکش سلفون روی میوه

'کاظم نداف در گفت وگو با ایرنا، افزود: برخی از سبک‌های زندگی و عادات مردم روی سلامتی تاثیر گذار است به طور مثال برخی افراد برای احترام به میهمان و جلوگیری از نشستن میکروب و گرد و غبار روی میوه‌ها، لایه سلفون می‌کشند که این امر می‌تواند مضراتی را برای سلامتی ایجاد کند.

رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، ادامه داد: با کشیده شدن لایه سلفون بر روی میوه‌ها، سموم زیر لایه سلفون تبخیر شده و در بافت میوه نفوذ می‌کنند.

به عقیده ندافی،کشیدن سلفون روی میوه‌ها، برای احترام به میهمان است اما کمکی به حفظ سلامتی نمی‌کند.

این مقام مسوول در وزارت بهداشت تاکید کرد: مردم باید از تماس خوراکی‌ها با لایه سلفون جلوگیری کنند.

کد خبر 122439
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز