یکشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۲:۱۳
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: اصلیت این ترشی خانگی مربوط به هند است و هندی‌ها آن را با اکثر غذاهایشان استفاده می‌کنند.

ترشی لیمو

مواد لازم:

لیمو: یک کیلوگرم

نمک: 150 گرم

فلفل سیاه کوبیده: یک و نیم قاشق چای‌خوری

پودر میخک: دو قاشق چای‌خوری(اختیاری)

روش تهیه:

• تمام مواد را به غیر از لیمو با هم مخلوط کرده و آسیا کنید.

• چهار برش روی لیموها ایجاد کنید، مراقب باشید برش‌ها به انتها نرسند.

• درون لیموها را با مواد آسیا شده پر کنید.

• لیمو‌ها را درون ظرف درب‌داری قرار داده و روی آن‌ها آب 6 عدد لیمو را بریزید و خوب هم بزنید.

• درب ظرف را ببندید و آن را در زیر نور آفتاب به مدت یکماه یا تا زمانی که نرم و قهوه‌ای رنگ شوند، قرار دهید و در این مدت هر چند وقت یک بار آن را خوب تکان دهید.

• ترشی لیمو تا یک سال قابل نگه‌داری است.

• در کشورهای مدیترانه‌ای برای تهیه این ترشی از ادویه‌جات بیشتری مانند هل برای طعم و اسانس بهتر آن استفاده می‌کنند.

www.easyrecipes.in

کد خبر 127488
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز