همشهری آنلاین: دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری، طرح اسلام ایرانی و مکتب ایرانی را یک انحراف دانست و گفت: برجسته کردن ایران قبل از اسلام، تجلیل از داریوش و کورش در این شرایط یک رویکرد انحرافی است و ما را از روند تحولات در جهان اسلام از یکپارچگی امت اسلام دور می‌کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حزب مؤتلفه اسلامی، حبیب الله عسگر اولادی در نشست مشترک شورای مرکزی، دبیران استان‌های حزب مؤتلفه اسلامی و هیات اجرایی این حزب، گفت: آمریکایی‌ها می‌خواهند عرب‌ها را با اسلام عربی، ترک‌ها را با اسلام ترکی و عثمانی، ایرانی‌ها را با اسلام ایرانی و شاهنشاهی و دیگر ملل اسلامی را با اسلام سکولار شقه شقه و لقمه لقمه کند و با چاشنی تروریسم، سلفی‌گری و اسلام تکفیری به سمت واگرایی و نابودی کشاند.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی خاطرنشان کرد: چندی پیش طی نوشته‌ای سخن از برخی انحرافات به میان آوردم و گفتم انحراف چیست و منحرف کیست و گله‌هایی کردم. از آن جمله گفتم طرح مکتب ایرانی و اسلام ایرانی یک انحراف است. اینجا می‌خواهم تصریح کنم این به معنای آن نیست که رئیس جمهور عزیز ما جزو منحرفین است یا دولت ما دولت انحراف است. وزرای عزیز ما که شب و روز در تلاش هستند و مشغول به خدمت هستند خدای ناکرده منحرف هستند. ما گله‌هایی که از آقای احمدی‌نژاد داریم صریح می‌گوئیم امّا نباید در طرح نقدها و گله‌ها افراط و تفریط کنیم.

عسگر اولادی خطاب به رئیس جمهور اظهار داشت: با زبان نصح مشفقانه عرض می‌کنم تعریف از یک نفر در حد عصمت و مهر تائید به برخی از رویکردهای انحرافی صحیح نیست و باید از آن پرهیز کرد. کوبیدن بر طبل واگرایی در میان اصولگرایان و دست رد بر سینه برخی نخبگان دلسوز خلاف توصیه‌های مقام معظم رهبری است.

وی افزود: دولت نهم و دهم همانند دولت‌های گذشته در تاریخ پر افتخار جمهوری اسلامی خدماتی به اسلام و ایران و ملت بزرگ ما کرده که ستودنی است و رکوردهای جدیدی از خدمت و پیشرفت کشور ارائه کرده است. طبیعی است با این حجم عظیم خدمات ارائه شده، ضعف‌ها و نقاط منفی نیز در کارنامه وجود دارد.

رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری با اشاره به گردانندگان روزنامه ایران در همگرایی با حرکت‌های انحرافی گفت: روزنامه ایران ارگان دولت است. رئیس جمهور باید مراقب ارگان دولت باشد. اگر دولت شعارش مهرورزی است نباید ارگان دولت هر کس را که می‌خواهد نفس بکشد، بکوبد. سیاه و سفید دیدن همه به وحدت ملی آسیب می‌زند. بنده با زبان اخلاص و خیرخواهی می‌گویم آقای رئیس جمهور باید مراقب اطرافیان خود باشد. برخی از بزرگان ما در انقلاب این مراقبت را نکردند و به بیراهه کشیده شدند.

وی تاکید کرد: نباید به فضای سوءظن در گفتگوهای سیاسی دامن زد. نقدها باید مشفقانه و در جهت اصلاح جامعه باشد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به سئوالات دبیران استان‌ها گفت: فتنه‌گران و فتنه‌سازان می‌خواهند شکاف‌ها و گسل‌های اجتماعی در جامعه را فعال نگه دارند و گسل‌های جدیدی در آستانه انتخابات پدید آورند.

عسگر اولادی افزود: ما بر اساس یک رهنمود قرآنی باید با بندگان خدا به بهترین روش سخن بگوئیم و اجازه ندهیم شیطان بین ما فتنه و فساد پدید آورد. رهبری انقلاب اسلامی و مردم هوشمند ما فتنه را مهار کردند و آن را دور زدند. مطالبی که گفتم ناظر به آینده است. ما باید از گذشته عبور کنیم و جلوی بازتولید فتنه جدید را بگیریم. ما باید راهی باز کنیم آنها که غافلانه رفته‌اند هوشمندانه و متواضعانه بازگردند و اینها که در خیمه امام و انقلاب مانده‌اند مومنانه راهی که امام راحل گشودند و رهبری انقلاب با صلابت هدایت می‌فرمایند را تا پایان به سلامت طی کنند.

عسگر اولادی تاکید کرد: باید فضایی ایجاد کنیم تا همه احساس تنفس کنند و راه تنفس سرویس‌های جاسوسی و افراطیون را در گفتگوهای سیاسی ببندیم. فضای سیاسی کشور را باید تلطیف کرد تا همه حرف خودشان را بزنند. مطمئن باشید در این فضا صدای تبری از دشمن بویژه آمریکا هم شنیده خواهد شد.

وی افزود: در این مدت نقدهای مشفقانه‌ای از طرف دوستان مطرح شد بنده بسیار آنها را سودمند یافتم ما باید تواصی به حق و تواصی به صبر داشته باشیم. منظق بنده در این مواضع فراحزبی و فراجناحی است و نوعی دغدغه اسلامی و ملی است برخی دوستان اصرار دارند بخشی از مواضع مرا نادیده بگیرند و با بزرگ کردن برخی مسائل یک کیفرخواست علیه اهل فتنه را تکرار کنند. این تکرار حرف‌های گذشته است ما باید برای برون‌رفت از فضای کنونی حرف جدید بزنیم.

عسگر اولادی تاکید کرد: من در صدد تطهیر و تبرئه و تخفیف و رفع حصر هیچ‌کس نیستم. این مسئله صاحب دارد و به مقامات قضایی و امنیتی مربوط است.

وی همچنین تصریح کرد: فتنه‌ساز و فتنه‌گر اصلی آمریکای شیطان، رژیم صهیونیستی غاصب و انگلیس مکار هستند و برخی هم در داخل برای این فتنه‌گری بسترسازی کردند. برخی از اصلاح‌طلبان با این فتنه همراهی کردند، برخی سکوت کردند و برخی هم رضایت به آن ندادند بنابراین مرز بین فتنه و جریان اصلاح‌طلبی باید دیده شود. اکنون باید راهی پیدا کرد تا این همراهی و بسترسازی متوقف شود. نخبگان جامعه این توانایی را دارند که توطئه فتنه‌سازی را متوقف کنند و فضا را به نحوی تلطیف کنند تا با سلامت و موفقیت از پیچ تند تاریخی عبور کنیم.

کد خبر 199242
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست داخلی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز