همشهری آنلاین: رئیس ستاد انتخاباتی حسن روحانی درباره حواشی نشست این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با جوانان ستاد انتخاباتیش و بازداشت برخی از این افراد توضیحاتی ارائه کرد.

مهر نوشت: محمدرضا نعمت زاده در نشستی با خبرنگاران که عصر 12 خرداد ماه برگزار شد درباره اتفاقات روز گذشته نشست حسن روحانی در جماران اظهار کرد: دیروز برنامه خوبی برگزار شد البته چند نفر شعارهایی دادند و همکاران ما نیز آنها را به خودداری از شعارها دعوت کرده بودند که برخی از آنان به این موضوع توجهی نشان ندادند. ظاهرا بعد از اتمام سخنان آقای روحانی تعدادی از افراد حاضر در این نشست از جمله مسئول کمیته جوانان ستاد ما را بازداشت کرده‌اند.

وی با بیان اینکه اقدامات لازم در این خصوص از سوی ستاد انتخاباتی آقای روحانی صورت گرفته است، افزود: حتی برخی از افراد حاضر در این نشست را در خیابان‌ها و پس از متفرق شدن بازداشت کرده‌اند اقدامات لازم از سوی ستاد در این باره انجام شده است و البته در بیانیه‌ای تاکید کردیم که این موضوعات به نفع هیچ کس نیست.

نعمت زاده در بخش دیگری از نشست خود با بیان اینکه بسیار مهم است که در انتخابات پیش رو انتخابی اصلح صورت بگیرد، گفت: البته این موضوع بسیار سخت است چون تعداد کاندیداها زیاد است بنده توسط چند کاندیدا برای همکاری دعوت شده بودم اما به دلایلی آقای روحانی را انتخاب کردم. با انتخابی که برای همه کاندیداهای حاضر در عرصه قائلم توانایی حجت الاسلام روحانی را نسبت به دیگران برای اداره کشور بیشتر می‌دانم.

وی با بیان اینکه کار ستاد انتخاباتی حسن روحانی قبل از آغاز سال جاری شروع شده است، ادامه داد: در تمام استان‌ها ستادهای ما دایر شده است و سعی می‌کنیم در شهرستان‌هایی هم که ستاد فعال نداریم هرچه زودتر اقدام به راه اندازی ستاد کنیم البته برخی از استان‌ها از ما گله می‌کنند که چرا مابقی کاندیداها پوستر و اقلام تبلیغاتی دارند و ما نداریم که هم اکنون در حال تهیه و ارسال این اقلام به ستادها هستیم.

رئیس ستاد انتخاباتی روحانی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه منظور آقای روحانی از اینکه گفته است "سربسته بگویم انتخابات سال 92 مثل انتخابات سال 88 نخواهد شد" چیست؟ گفت: ما باید با رعایت قانون و نظم و انضباط کار انتخابات را پیش ببریم تا مشکلی برای مردم پیش نیاید البته چون آقای روحانی سربسته گفته من هم موضوع را سربسته گفتم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا ستاد آقای روحانی پیشنهادی برای بهتر برگزار شدن مناظره‌‎ها ارایه کره است یا خیر، اضافه کرد: همه کاندیداهای حاضر در مناظره‌ها نسبت به رویه این برنامه اعتراض داشتند حتی نمایندگان مجلس هم اعتراض خود را به این موضوع اعلام کردند و ما هم متعاقباً اعتراض خود را اعلام نمودیم. در ستاد انتخاباتی آقای روحانی طرح‌هایی برای شیوه و چگونگی مناظره آماده شده است و شاید بهتر این است که نمایندگان کاندیداها بنشینند و طرحی را برای مناظره ارایه دهند.

نعمت زاده تاکید کرد که مناظره یعنی کاندیداها به صورت دو به دوی روبروی یکدیگر بنشینند و مباحث را بحث و بررسی کنند. این برنامه‌ای که با عنوان مناظره انجام شد بیشتر نظرخواهی بود. آن عکس‌هایی هم که نشان داده شد واقعاً مربوط به دوره دبستان بود. البته بنده پرس و جو کردم و متوجه شدم که این نوع مناظره در احزاب آمریکا آن هم در رده‌ای پایین صورت می‌گیرد.

رئیس ستاد انتخاباتی روحانی در پاسخ به این سئوال که آیا بعد از برگزاری مناظره‌ها نظرسنجی از سوی ستاد به منظور مشخص شدن رشد یا کاهش آرای آقای روحانی صورت گرفته است یا خیر، گفـت: بله بر اساس آن چه به ما منتقل شده است از دو گروه 15 و چهل و چند هزار نفره نظرخواهی‌هایی صورت گرفته که آقای روحانی در رده اول قرار گرفته‌اند. البته این نوع نظرسنجی‌ها چون معمولاً به صورت مجازی صورت می گیرد زیاد قابل اتکاء نیستند.

وی در پاسخ به این سوال که بحث ائتلاف بین آقایان روحانی و عارف به کجا رسیده است و این موضوع از سوی چه کسانی دنبال می‌شود، یادآور شد: آنهایی که علاقه مند هستند یکی از این دو نفر پیروز شوند خواهان کناره گیری یک نفر از آنها به نفع دیگری هستند. البته تصمیم درباره این موضوع با خود این افراد است. بنده اعتقاد دارم که محقق شدن این امر به نفع خط اعتدال و اصلاح طلبان میانه رو است اما تا جایی که اطلاع دارم نشست مشترکی به صورت جدی تا کنون بین این دو نفر برگزار نشده است.

نعمت زاده در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آقای عارف اعلام کرده که روحانی اصلاح طلب نیست، با این شرایط آیا آقای روحانی خود را اصلاح طلب می‌داند یا نه، خاطرنشان کرد: درباره بحث اعتدال و اصلاح طلبی آقای روحانی همواره اعلام کرده است در خط اعتدال و میانه روی قرار دارد. ما نمی‌توانیم یک خط مشخصی ترسیم کنیم و بگوییم این بخش اصلاح طلب و این بخش اصولگرا هستند هدف روحانی حاکمیت اعتدال و جلوگیری از افراط و تفریط است چرا که او یک اصلاح طلب محض نیست. البته حرف اصلاح طلبان و اصولگرایان معتدل را می توان از زبان روحانی شنید.

رئیس ستاد انتخاباتی روحانی در پاسخ به این سوال که برخلاف سخنان آقای روحانی مبنی بر اینکه بحث تعلیق با هماهنگی مقامات ارشد نظام صورت گرفته اما در کتاب هسته‌ای ایشان چیز دیگری نوشته شده است، گفت: در کتاب آقای روحانی موضوع دیگری نوشته نشده است چون هم در این کتاب و هم در سخنان او تاکید شده است تصمیمات کلیدی همواره بر محور اجماع اتخاذ شده است که اگر این چنین نبود شرایط کشور مثل شرایط امروز بود که هر قوه حرف خودش را می‌زد.

وی ادامه داد: اگر درباره مباحث مهم کشور اجماع شود امروز که هر کسی حرف خودش را بزند پیش نمی‌آید ضمن اینکه بحث انرژی اتمی این گونه نیست که مثلاً آقای دکتر جلیلی برود و خودش تصمیم بگیرد بلکه باید با اتفاق نظر تصمیمات را اتخاذ کند.

نعمت زاده در پاسخ به این سوال که در برنامه‌های آقای روحانی جایگاه موضوعات اجتماعی کجاست عنوان کرد: برنامه‌های آقای روحانی آماده چاپ شده و امروز یا فردا در اختیار همه قرار خواهد گرفت در این برنامه ها به صورت مشروح به مسایل اجتماعی پرداخته شده است و شاید جایگاه این موضوع قویتر از مباحث اقتصادی دیده شده باشد که از جمله آن می توان به موضوع عدالت اجتماعی، بیمه‌های اجتماعی کاهش آسیب های اجتماعی و ... اشاره کرد.

کد خبر 217122
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست داخلی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز