جمعه ۸ فروردین ۱۳۹۳ - ۰۵:۰۰
۰ نفر

همشهری آنلاین: با تهیه این شیرینی‌های گلپری شکل، در ایام عید از میهمانان خود پذیرایی کنید.

آشنایی با روش تهیه شیرینی گلپر

▪ مواد لازم:

ـ آرد سفید: یک و یک چهارم پیمانه

ـ آرد نخودچی: دو قاشق غذاخوری

ـ روغن جامد: پنجاه گرم

ـ پودر قند: صد و سی گرم

ـ روغن صاف (کره گیاهی): بیست تا بیست و پنج گرم

گلپر و تخم خرفه: به مقدار دلخواه

▪ طرز تهیه:

روغن‌ها را نرم کرده، پودر قند را اضافه می‌کنیم. آن قدر ورز می‌دهیم تا کاملآ یک دست شود سپس آرد نخود‌چی را افزوده، آرد سفید را هم کم کم اضافه کرده، آنقدر ورز داده تا خمیر ترک نخورد.

می‌توان از سه رنگ قهوه ای، زرد و سفید استفاده کرد مقداری از مواد را با کاکائو قهوه‌ای کرده،مقداری را زعفرانی و باقی را به رنگ سفید خمیر تهیه می‌کنیم.

مواد را گلوله کرده رویشان را تخم خرفه پاشیده و در سینی می‌گذاریم. گلپر را در فر با حرارت صد و هفباد و پنج درجه سانتیگراد به مدت بیست دقیقه قرار می‌دهیم. بعد از این مدت با زدن ضربه‌ای از زیر سینی، اگر شیرینی جابجا شد، شیرینی آماده است.

شیرینی گلپر

نکات مورد توجه:

۱) صد و سی گرم پودر قند معادل یک پیمانه است.

۲) به هیچ وجه از شکر استفاده نکنید. اگر پودر قند در دسترس نیست، شکر را آسیاب کرده پودر قند به دست می‌آید.

۳) ورز دادن در این شیرینی بسیار مهم است. تا وقتی ورز دهید که خمیر کامل در دست جمع شود.

۴) فر را از قبل گرم کنید.

http://shirinipaz.akairan.com

کد خبر 252788
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز