مجموع نظرات: ۰
چهارشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۷
۰ نفر

همشهری آنلاین: یک محقق لیتوانیایی، بینی الکترونیکی ابداع کرده است که با تجزیه و تحلیل مواد شیمیایی منتشر شده از غذا، تازگی و سلامت آن را مشخص می‌کند.

به گزارش ایرنا به نقل از ساینس، این دستگاه که «فوداسنیفر» نام دارد به راحتی با بو کردن هوای اطراف غذا و تجزیه و تحلیل آن اعلام می‌کند که آیا غذا فاسد شده یا سالم است.

«آگوستاس آلیسوناس» که بعد از یک مسمومیت غذایی به فکر ساخت این دستگاه افتاد، ادعا می‌کند که این ابزار اولین بینی الکترونیک جهان است که به کاربر می‌گوید آیا گوشت، مرغ یا ماهی که در یخچال دارد فاسد شده یا نه.

این ابزار با استفاده از حسگرهای ویژه‌ای برای درجه حرارت، رطوبت، آمونیاک و مولفه‌های ارگانیک خطرناکی که در غذا وجود دارد را بو می‌کشد، تجزیه و تحلیل می‌کند و نتایج را به تلفن همراه کاربر ارسال می‌کند.

این دستگاه به منظور کاهش خطرات مسمومیت غذایی طراحی شده است.

از این دستگاه همچنین می‌توان در فروشگاه‌ها برای تضمین تازگی و سلامت غذاهایی که خریداری می‌شوند، استفاده کرد.

کاربر برای بررسی تازگی غذا فقط کافی است که این ابزار را در نزدیکی غذایی که می‌خواهد مصرف کند بگیرد و سپس دکمه‌ای را فعال کند.

سپس این دستگاه نمونه‌ای از هوای اطراف غذا را می‌گیرد و آن را تجزیه و تحلیل می‌کند و نتایج این تجزیه و تحلیل را از طریق بلوتوث به تلفن همراه کاربر ارسال می‌کند.

کد خبر 286346

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دانش

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha