سه‌شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۸
۰ نفر

همشهری آنلاین: یک متخصص طب سنتی گفت: در فصل بهار و تابستان گوشت پرندگان مانند کبک و بلدرچین مصرف شود و گوشت گوسفند کمتر مصرف شود، همچنین باید دانست که مصرف گوشت گاو و گوساله مساوی با بیماری است.

گوشت پرندگان در بهار بیشتر مصرف شود

سعيد اسماعيلي افزود: فصل بهار دارای طبع گرم و تر است و برای دموی مزاجان که دارای طبع گرم و تر هستند, مفید نیست.

تدابیر فصل بهار

-فصل بهار خارش, آلرژی و جوش بیشتر است.

-خون دماغ و خونریزی از لثه بیشتر دیده می‌شود.

-خواب آلودگی‌ها و بی‌حالی نشانه افزایش غلظت خون است, در بهار بیشتر دیده می‌شود.

-تمام موادغذایی که باعث افزایش رطوبت و گرمی در بدن می‌کند, در فصل بهار باید پرهیز شود و به قول طب نوین موادغذایی با کالری بالا و به قول طب سنتی غذاهایی که ارزش غذایی بالایی دارند باید پرهیز شود.

-گرم شدن هوا, قدرت هاضمه را ضعیف می‌کند و یعنی معده افراد نمی‌تواند آبگوشت یا چلوخورش را هضم کند. هضم بد غذا اخلاط نامناسب را در بدن می‌سازد.

-مصرف گوشت, شیرینی و آجیل در فصل بهار باید کاهش پیدا کند.

-مصرف غذا باید کم شود و غذای ساده با هضم راحت مصرف شود.

خبرگزاري تسنيم

کد خبر 294167

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha