دیجیاتو نوشت: همتی همچنین با اشاره به سیاستنامه رمزارزها که دیروز منتشر شد از فعالان و کارشناسان حوزه دعوت کرد که پیشنهادات خود را در این باره بگویند تا این سیاستنامه به نسخه نهایی خود برسد. او همچنین به بحث مهاجرت کارتهای بانکی به کارتهای هوشمند اشاره کرد و گفت: «این کارتها امکان موبایل پیمنت را در جامعه ما به وجود میآورد.»
«اکبر کمیجانی» قائم مقام بانک مرکزی نیز این همایش را بستری مهم برای افق روشن دانست و تغییر نظم موجود را منشا ریسک بالقوه عنوان کرد و تاکید کرد که باید یک برنامه ریزی شفاف برای بلاکچین داشته باشیم. او فینتکها را شرکتهایی دانست که انحصار از شرکتهای خدمات مالی خارج کردند و خدمات را بسیار کاربردی به مشتریان خود ارائه میدهند.
کمیجانی باور دارد که همزمان با رشد فینتکها، فناوریها هم رشد میکنند و فناوری نظارتی هم شکل میگیرد. او از خطرات احتمال پولشویی در ارزهای مجازی چون بیتکوین میگوید و بلاکچین را راهحلی برای جلوی این موضوعات میداند.
به گفته کمیجانی باید در برابر بلاکچین متفاوت عمل کنیم و این بار از جامعه جهانی عقب نمانیم. قائم مقام بانک مرکزی باور دارد که مقام ناظر به عنوان عضو فعال همواره باید در جریان فناوریها و کارکرد آنها باشد و با سایر اجزای اکوسیستم همگامی خواهد داشت: :«توسعه زیرساختها نیز بعد از این همگامی با هزینه کمتر و زمان زودتر انجام خواهد شد.»
کمیجانی کارتهای بانکی با فناوری ENV را یکی از اقدامات آینده بانک مرکزی عنوان کرد و این موضوع را در کنار مباحث دیگری همچون هوشمندسازی سیستمهای بانکی از جمله مباحث مهم هشتمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک دانست.
نظر شما