رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: کرونا به دمای معمولی پخت (۷۰ درجه سانتیگراد) حساس بوده و باید از مصرف محصولات حیوانی خام مانند شیر، تخم مرغ، گوشت قرمز، مرغ و ماهی خام و کاملا پخته نشده اجتناب کرد.  

مواد غذایی

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایسنا، فتح الله پورعلی، رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار کرد: محصولات گوشتی در صورت کامل پخته‌شدن و آماده‌شدن با دست‌های تمیز، ایمن هستند.  

وی تاکید کرد: شستن دست‌ها به هنگام استفاده و آماده‌سازی مواد خام حیوانی مانند شیر خام و گوشت یا سایر فرآورده‌های حیوانی برای جلوگیری از آلودگی سایر موادغذایی، ضروری بوده و بهتر است از تخته و چاقوی جداگانه برای خرد کردن گوشت خام و مواد غذایی پخته استفاده شود.  

پورعلی گفت: از ذبح، فروش، تهیه یا مصرف گوشت حیوانات وحشی و حیوانات اهلی مریض و مرده با علل ناشناخته پرهیز کنید.  

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: حین مراقبت و قبل و بعد از غذا دادن به بیماران و کودکان خردسال، دست‌های خود و بیمار را ضدعفونی کرده و از ظروف و قاشق و چنگال شخصی استفاده کنید.  

وی تاکید کرد: امکان انتقال کرونا ویروس از طریق بسته‌های مواد غذایی نیز وجود داشته و توصیه می‌شود بسته‌ها نیز قبل از مصرف شسته شوند. خرید مواد غذایی فله‌ای یا باز ممنوع بوده و از دست‌به‌دست کردن مواد غذایی توسط فروشنده هم باید خودداری شود.  

پورعلی اظهار کرد: رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه و حصول اطمینان از دریافت کافی ریزمغذی‌ها و پروتئین از برنامه غذایی روزانه نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا دارد.  

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: نداشتن تغذیه صحیح و کمبود دریافت مواد غذایی و کمبود ویتامین‌ها، با تضعیف سیستم ایمنی بدن، احتمال ابتلا به بیماری‌ها را افزایش می‌دهد.  

وی افزود: برای افزایش سطح ایمنی بدن، روزانه از منابع غذایی شامل ویتامین ث شامل انواع میوه‌ها و سبزی‌ها از جمله سبزی‌های برگ سبز مانند سبزی خوردنی، انواع کلم، گوجه فرنگی، پیاز خام، شلغم، انواع مرکبات شامل لیمو ترش، لیمو شیرین، پرتقال، نارنگی و نارنج، کیوی و دیگر میوه‌ها و سبزی‌ها استفاده شود.  

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تبریز متذکر شد: با توجه به نقش ویتامین‌آ در تقویت سیستم ایمنی بدن، روزانه از منابع غذایی ویتامین آ شامل منابع گیاهی و انواع سبزی‌ها و میوه‌های زرد و نارنجی مانند هویج، کدو حلوایی، انواع مرکبات و منابع حیوانی مانند زرده تخم مرغ، شیر و لبنیات و منبع غذایی ویتامین‌ای و روغن‌های مایع مانند کانولا، گلرنگ، آفتابگردان و ذرت استفاده کنید.  

پورعلی در خاتمه افزود: برای تقویت سیستم ایمنی بدن روزانه از منابع غذایی ویتامین دی شامل ماهی‌های چرب، لبنیات و زرده تخم مرغ، منابع غذایی حاوی آهن و روی مانند گوشت قرمز، مرغ و ماهی، تخم مرغ، حبوبات و غلات کامل و منابع غذایی ویتامین‌های گروه ب استفاده شود.  

کد خبر 485446

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha