پختن انواع غذا نیاز به تجربه و مهارت کافی دارد. در این مطلب به اشتباهاتی اشاره شده که هنگام پخت ماکارونی مرتکب می‌شویم.

ماکارونی - پاستا

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، اکثرا همه ما عاشق ماکارونی هستیم. ماکارونی یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای ایتالیایی است و اکثر مردم دستورالعمل مخصوص خود را که سال‌هاست از آن پیروی می‌کنند، دارند؛ اما وب‌سایت اینسایدر با مصاحبه با گروهی از سرآشپزهای ایتالیایی به بزرگترین اشتباهاتی که مردم عادی هنگام پخت ماکارونی مرتکب می‌شوند پرداخته است.

نسخه ارزان

سعی نکنید ماکارونی ارزان بخرید چراکه ارزان‌قیمت بودن ماکارونی به معنی میانبر در فرآیند تولید بوده که موجب استفاده از آرد بی‌کیفیت برای سرعت بخشیدن به روند خشک شدن و در نتیجه ماکارونی کیفیت پایین می‌شود.

آب جوش

بسیاری از مردم حوصله ندارند تا قبل از افزودن ماکارونی به قابلمه، منتظر بمانند تا آب به طور کامل بجوشد. به محض شروع حباب زدن در سطح آب، کل ماکارونی را در آب نریزید، حدود نیم دقیقه صبر کنید تا آب به درستی شروع به جوشیدن کند و سپس ماکارونی را اضافه کنید.

نمک خیلی کم

نایت وایتینگ، سرآشپز معروف در مورد این موضوع می‌گوید: آب ماکارونی خوب باید مزه خوبی داشته باشد. او پیشنهاد می‌کند که باید به هر ۱۰۰۰ میلی‌لیتر آب ۱۰ گرم نمک اضافه کنید. اگر نمک خیلی کمی اضافه کنید، ماکارونی طعم ملایمی پیدا می‌کند.

آب کافی

مطمئن شوید که آب کافی برای پختن ماکارونی در قابلمه دارید. ماکارونی برای غلتیدن در آب نیاز به فضا دارد! او می‌گوید ما باید ماکارونی خود را در مقدار زیادی آب جوش نمکی بپزیم.

آبکشی ماکارونی

کارمین دی جیووانی، سرآشپز در نیویورک می‌گوید: یکی از سوالات متداول این است که آیا ماکارونی را بعد از آبکش کردن شستشو دهم؟ او توضیح می‌دهد که شستشوی ماکارونی اشتباه بزرگی است، زیرا نشاسته‌ای که پس از جوشاندن روی ماکارونی باقی می‌ماند هم غنی است هم حالت مخملی به سس می‌دهد.

روش پختن

یکی از مهمترین موارد هنگام پخت ماکارونی این است که مطمئن شوید کاملا al dente’ باشد. این کلمه در زبان ایتالیایی به معنای «تا دندان» است، اما به معنی «پختن، ولی کمی سفت بودن» به کار می‌رود. سرآشپز مشهور دیوین الکساندر می‌گوید: بزرگترین اشتباهی که هر کسی می‌تواند مرتکب شود این است که ماکارونی را به شکل «ماکارونی مدرسه ابتدایی» که من نامش را گذاشته‌ام بخورد. برخی از مردم به خوردن ماکارونی بیش از حد پخته شده عادت کرده‌اند، چون در مدارس یا سازمان‌ها به دلیل اینکه پخت بیش از حد می‌تواند حجم بیشتری ایجاد کند و ماکارونی بزرگتر شود به این شکل سرو می‌کنند. این کار را انجام ندهید، زیرا طعم ماکارونی وقتی هنوز کمی سفت باشد بسیار بهتر است.

پخت سس به همراه ماکارونی

آیا عادت دارید به محض پختن ماکارونی سس را با آن مخلوط کنید؟ این یک اشتباه است؛ سرآشپز سالواتوره مارچلو می‌گوید: ماکارونی شما باید وقتی هنوز کمی سفت باشد آن را آبکش کنید تا بتوانید در سس نیز بپزید بدون آنکه بیش از حد بپزد. ماکارونی خود را در سس به مدت حدود ۳۰ ثانیه بجوشانید و سپس آن را از روی حرارت بردارید.

کد خبر 622844

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 20
  • نظرات در صف انتشار: 60
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • شهلا IR ۱۹:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۵
    71 24
    اگر همه نکات این اقا را در پختن ماکارونی بکار ببرم مطمئنم ماکارونی رو دستم باد می کند
    • IR ۲۳:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
      18 13
      شهلا خانم گل گفتی 😂😂😂
    • GB ۱۰:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۷
      13 9
      صد در صد موافقم
  • AE ۱۹:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۵
    60 78
    نمی خوام ناشکری کنم ولی آخه ماکارونی هم غذاست دیگه مردم ایران از بدبختی می خورنش وگرنه هر جور بپزیش باعث سو ءهاضمه میشود.
    • Ronak TR ۰۱:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۷
      33 7
      وای نگین من عاشق ماکارونی هستم و اگه چاق کننده نبود هر روز می‌خوردم و‌همیشه هم با همین روش گفته شده درست میکنم ،💯💯💯💯💯👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌واقعا ناشکریه تمام غذاها حتی نون و پنیرم به نظر من عالیه من عادت ندارم به هیچ غذایی بگم بده مگه واقعا بوی زهم بده و یا خدای نکرده گوشتش اینا بد بو باشه و ضمنا سویا هم خودش معجونه تازه آلمانیان یه روشی هم دارن ماکارونی مغز پختو روش تخم مرغ نپخته میشکونن و با سس خاص آماده نوش جان میکنن و شکر گزاری هم میکنن ما ایرانیا عادت داریم از همه چی ایراد بگیریم شکر خدا که فقط سیر باشیم همین ممنون از راهنماییتون
    • پارسا IR ۰۷:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۳
      2 2
      اون تقصیر شکم شماست که سیر نمیشه تقصیر ماکارونی نیست من عاشقشم
  • IR ۱۹:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۵
    66 45
    ماکارانی در حال جوش است سویا خشک را اضافه کنیدبعد ابکش و مراحل بعدی را بتریب انجام دهید سویا خیس کردن اشتباه است چون وا میرود وخمیر میشود
    • شاهین IR ۱۰:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۷
      10 3
      حرفتون خیلی خنده داره خیلی شما حتما از کربوهیدارت چیزی نشنیدی که اینجوری نظر میدی90درصد کسایی ک تو بدنسازی دنبال حجمن خودشونو بستن به ماکارانی سیب زمینی
    • IR ۱۴:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۷
      12 20
      سلام. غذاهای فرآوری شده کلا مضره از جمله همین ماکارونی
    • ناخدا IR ۱۴:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۷
      14 7
      پس ایتالیایی ها خیلی بدبختن که ماکارونی خیلی می خورن و جز خوراک اصلی شونه؟؟؟؟
    • IR ۱۵:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۷
      12 13
      برو پیش دکتر. معده ات درب و داغونه. خوش هضم تر از ماکارونی چیه ؟ هیچی ماده ماکارونی آرد گندمه نکنه فقط کباب دوست داری در این صورت هم احتمالا مریض شده
  • Rahele IR ۰۵:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
    32 21
    خوب. بود
  • علی IR ۰۹:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
    36 13
    یعنی چی ماکارونی را سی ثانیه در سس بجوشانیم؟
  • پس ادامه اش کو؟؟؟؟؟؟ IR ۱۰:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
    55 8
    پس ادامه اش کو؟؟؟؟؟
    • IR ۰۴:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۷
      2 2
      خب مراحل پختش تموم میشه ..میلش کردن رفت
    • زهرا IR ۰۸:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۷
      13 1
      ادامه‌شو خودت حدس بزن ههههه خخخخخ والا
    • ساسان IR ۰۹:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۲
      0 0
      ادامه ندارد همین که هست
  • سدنا IR ۰۳:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۷
    10 9
    وای حالم بهم خورد. یعنی چی سس رو باآب بجوشونیم؟ همه‌ش وا میره. تازه بعد هم که آبکش کنیم رب‌هاش هم آبکش می‌شه😐😬😕
  • SY ۰۷:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۷
    8 16
    نکاتش مسخره بود واقعا
  • ناشناس IR ۱۴:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۷
    11 29
    ترا خدا قحطی غذا آمده بود، ماکارونی چیه دیگه. رشته های خمیری که تا غروب روی شکمته.