مجموع نظرات: ۰
دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۵
۰ نفر

استیک یک غذای شیک و پرطرفدار است، اینبار اما یک استیک خاص از کشور ایتالیا برایتان آوردهایم.

استیک

همشهری آنلاین: قبلا دستور استیک را براتون گذاشته بودیم، این یکی خیلی شکیل‌تر و متنوع‌تره. طعم و مزه‌اش هم که خودتون باید برید سراغش. گفتنی نیست. خوردنیه...

۱. اسفناج‌های بخار پز را ریز کرده و با کمی روغن زیتون وکره تفت دهید. سیر، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.  

۲. ورقه‌های فیله گوشت را بکوبید و در ماهیتابه خط دار کمی سرخ کنید. هنگام پخت، ورقه‌های گوشت را کمی فشار دهید تا کاملا روی گوشت رد بیندازید.  

۳. اسفناج‌های تفت داده شده را روی ورقه‌های استیک ریخته و روی آن پنیر بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه در دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت داخل فر قرار دهید تا پنیرها آب شوند. حالا هر کاری از دستتان برای تزئینش برمی‌آید کوتاهی نکنید.  

مواد لازم

۳ عدد فیله گوساله
 ورقه شده(۲۰۰ گرم)
۱۰۰ گرم اسفناج پخته شده
۲ /۱ ق چ سیر
ریزشده(نصف حبه)
۵ ق غ پنیر پیتزا
۴ ق س روغن زیتون
۵۰ گرم کره

کد خبر 757839
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha