تمام مزه آش به گرم خوردنش است اما این، استثنا هم دارد. این آش در سبزوار، سرد سرو می‌شود و بسیار مقوی و فوق‌العاده است.

آش

همشهری آنلاین، هوای بهاری خیلی مشخص نیست؛ گاهی آن قدر گرم است که یک کاسه آش سرد هم می‌چسبد. باور کنید.

مواد لازم

۵۰۰ گرم اسفناج(پاک کرده و درشت خرد کنید)
یک عدد پیاز
۳ ق‌غ گردو خردشده
یک ق‌س نعنا
۲۵۰ گرم رشته آشی
۵۰۰ گرم ماست پر چرب
نمک و فلفل و به مقدار لازم
روغن

۱. پیاز را به صورت خلالی ریز کنید و در یک قابلمه تفت دهید. بعد اسفناج‌  را بیفزایید و تفت دادن را ادامه دهید. سپس یک پیمانه آب به همراه رشته به آن افزوده و اجازه دهید تا بپزد. بعد از آماده شدن حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید تا کاملا سرد شود.

۲. پس از سرد شدن هم آب آن را خالی کنید و در یک لیوان جدا نگه دارید. حالا ماست را توسط آب اسفناج رقیق کنید، در کاسه‌ای بریزیدو مخلوط اسفناج و رشته را به آن بیفزایید. در پایان گردوی خرد شده را هم به همراه نمک و فلفل به  آن نیز به آنها اضافه کنید.
برای تزئین این آش می‌توانید از گردوی خرد شده و نعنا داغ استفاده کنید.

کد خبر 767829
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 2
  • IR ۱۴:۰۶ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۹
    1 0
    پس رشته رو چه موقع باید اضافه کنیم؟
    • IR ۱۴:۱۸ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۹
      6 0
      سلام ما اسفناج وتره با مقداری اب می زاریم بجوش بیاد بعد مقداری رشته اضافه میکنیم ۲۰ دقیقه بعد خاموشش میکنیم ومیزاریم سرد شه ماست محلی +یه مشت تره خام میکس شده وکمی نعناع اضافه میکنیم و نوش جان