متن لایحه حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب مصوب کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی منتشر شد که در این لایحه۷۰ ماده‌ای وظایف دستگاهای مختلف برای ترویج عفاف وحجاب مشخص شده است.

حجاب

به گزارش همشهری آنلاین، حجت‌الاسلام محمدتقی نقدعلی عضو کمیسیون قضایی و  حقوقی مجلس شورای اسلامی با اشاره به جزئیاتی از مصوبه این کمیسیون درباره لایحه عفاف و حجاب، گفت: کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس، برای بررسی لایحه حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب جلساتی را با حضور مسئولانی از قوه‌قضائیه، نیروی انتظامی، وزارت کشور و دادگستری، صدا و سیما و برخی از اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس و کارشناسان مرکز پژوهش‌ها و مرکز تحقیقات اسلامی مجلس برگزار کرد که در نهایت، بررسی این لایحه هفته گذشته پایان یافت.

عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس اضافه کرد: گزارش نهایی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس درباره لایحه عفاف و حجاب تهیه و تدوین شده که پس از تقدیم به هیأت‌رئیسه مجلس، جهت بررسی و تصویب نهایی، در دستور کار نمایندگان مجلس قرار خواهد گرفت.

بخشی از متن لایحه به شرح زیر است:

باسمه‌ تعالی‌

لایحه‌ حمایت‌ از خانواده‌ از طریق‌ ترویج‌ فرهنگ‌ عفاف‌ و حجاب‌

فصل‌ اول‌- کلیات‌

ماده‌ ١- خانواده‌، به‌ عنوان‌ کانون‌ اصلی‌ رشد و تعالی‌ انسان‌ و آرامش‌ او اصالت‌ دارد و هر رفتاری که‌ به‌ ترویج‌ برهنگی‌، بی‌عفتی‌، بی‌حجابی‌، بدپوششی‌ و اعمال‌ خلاف‌ عفت‌ عمومی‌ که‌ منجر به‌ برهم‌زدن‌ آرامش‌ زن‌ و مرد در خانواده‌، رواج‌ ازدواج‌ دیرهنگام‌، گسترش‌ طلاق‌ و آسیب‌های اجتماعی‌ و زدودن‌ ارزش‌ خانواده‌ می‌شود، نقض‌ بندهای (١) و (٧) اصول‌ سوم‌ و دهم‌ قانون‌ اساسی‌ است‌ و مطابق‌ احکام‌ این‌ قانون‌ و سایر قوانین‌ ممنوع‌ می‌باشد.

ماده‌ ٢- وزارت‌ فرهنگ‌ و ارشاد اسلامی‌ موظف‌ است‌ با همکاری دبیرخانه‌ شورای عالی‌ انقلاب‌ فرهنگی‌ تأثیر اجرای این‌ قانون‌ را رصد و سالانه‌ به‌ مجلس‌ شورای اسلامی‌ گزارش‌ نماید. این‌ گزارش‌ در کمیسیون‌های فرهنگی‌ و قضائی‌ و حقوقی‌ مجلس‌ شورای اسلامی‌ ارزیابی‌ و نتیجه‌ تغییر شاخص‌ وضعیت‌ عفاف‌ و حجاب‌ جهت‌ قرائت‌ به‌ صحن‌ علنی‌ ارسال‌ می‌شود. این‌ حکم‌ مانع‌ از نظارت‌ سازمان‌ بازرسی‌ کل‌ کشور و سایر نهادهای نظارتی‌ مسئول‌ در انجام‌ وظایف‌ قانونی‌ نیست‌.

ماده‌ ٣- ایجاد هماهنگی‌، پیش‌بینی‌ سازوکار لازم‌ و نظارت‌ بر عملکرد دستگاه‌ها و نهادها در اجرای این‌ قانون‌ و مصوبات‌ شورای عالی‌ انقلاب‌ فرهنگی‌ بر عهده‌ وزارت‌ کشور است‌ که‌ با استفاده‌ از همه‌ ظرفیت‌ها و امکانات‌ و منابع‌ و تشکیل‌ ستاد هماهنگی‌ و راهبری اجرای مصوبه‌ عفاف‌ و حجاب‌ اقدام‌ می‌نماید و گزارش‌ آن‌ را به‌صورت‌ سالانه‌ به‌ شورایعالی‌ انقلاب‌فرهنگی‌ و مجلس‌ شورای اسلامی‌ ارائه‌ می‌کند.

تبصره‌- دستگاه‌های اجرایی و نهادهای مذکور در این‌ قانون‌ مکلفند گزارش‌ عملکرد سالانه‌ خود را تا ابتدای مهرماه‌ هر سال‌ به‌ وزارت‌ کشور ارائه‌ دهند. عدم‌ ارائه‌ گزارش‌ یا ارائه‌ گزارش‌ خلاف‌ واقع‌ موجب‌ مجازات‌ مسؤول‌ مستقیم‌ و بالاترین‌ مقام‌ دستگاه‌ مربوط‌ به‌ مجازات‌ مذکور در ماده‌ (٤٧) این‌ قانون‌ می‌شود.

فصل‌ دوم‌- وظایف‌ عمومی‌ دستگاه‌های اجرایی ماده‌ ٤- کلیه‌ دستگاه‌های مذکور در ماده‌ (٢٩) قانون‌ برنامه‌ ششم‌ توسعه‌ اقتصادی، اجتماعی‌ و فرهنگی‌ جمهوری اسلامی‌ ایران‌ مصوب‌ ١٤/١٢/١٣٩٥ و ماده‌ (٥) قانون‌ مدیریت‌ خدمات‌ کشوری مصوب‌ ٨/٧/١٣٨٦ و ماده‌ (٥) قانون‌ محاسبات‌ عمومی‌ کشور مصوب‌ ١/٦/١٣٦٦ و تبصره‌ ماده‌ (٢) قانون‌ دیوان‌ محاسبات‌ کشور مصوب‌ ١١/١١/١٣٦١ مکلفند در دوره‌های آموزش‌ ضمن‌ خدمت‌ کارکنان‌، نسبت‌ به‌ آموزش‌ سبک‌ زندگی‌ اسلامی‌ مبتنی‌ بر تعهد زوجین‌ به‌ یکدیگر و ترویج‌ فرهنگ‌ عفاف‌ و حجاب‌ اقدام‌ کنند.

تبصره‌ ١ - سازمان‌ اداری و استخدامی‌ کشور مکلف‌ است‌ با همکاری مدیریت‌ حوزه‌های علمیه‌، حداکثر ظرف‌ سه‌ ماه‌ پس‌ از لازم‌الاجرا شدن‌ این‌ قانون‌ محتوای آموزشی‌ موضوع‌ این‌ ماده‌ را تهیه‌ کند و حداکثر ظرف‌ یک‌ ماه‌ به‌ تأیید دبیرخانه‌ شورایعالی‌ انقلاب‌فرهنگی‌ برساند.

تبصره‌٢- دستگاه‌های اجرایی موضوع‌ این‌ ماده‌ مکلفند با همکاری سازمان‌ تبلیغات‌ اسلامی‌ برنامه‌هایی‌ جهت‌ تبیین‌ سبک‌ زندگی‌ اسلامی‌ خانواده‌محور و فرهنگ‌ عفاف‌ و حجاب‌ با بهره‌گیری از شیوه‌های مناسب‌ هنری و اجرایی‌ برای خانواده‌های کارکنان‌ خود طراحی‌ و برگزار نمایند.

ماده‌ ٥- دستگاه‌های مذکور در این‌ قانون‌ مکلفند ظرف‌ سه‌ ماه‌ پس‌ از لازم‌الاجرا شدن‌ این‌ قانون‌ شاخص‌های ارزیابی‌ عملیاتی‌ خود را در چهارچوب‌ اسناد و قوانین‌ بالادستی‌، مطابق‌ با وظایف‌ تخصصی‌ تعیین‌ شده‌ در مصوبات‌ شورایعالی‌ انقلاب‌فرهنگی‌ در عرصه‌ عفاف‌ و حجاب‌ و این‌ قانون‌، تهیه‌ و جهت‌ تأیید به‌ شورای عالی‌ انقلاب‌ فرهنگی‌ ارسال‌ کنند. دستگاه‌های مذکور موظفند برنامه‌ اقدام‌ سالانه‌ خود را در چهارچوب‌ شاخص‌های تأیید شده‌ به‌ ستاد هماهنگی‌ و راهبری اجرای مصوبه‌ عفاف‌ و حجاب‌ در وزارت‌ کشور جهت‌ تصویب‌ و نظارت‌ بر اجرای آن‌ ارائه‌ نمایند.

ماده‌ ٦- مصوبات‌ کارگروه‌ ساماندهی‌ مد و لباس‌ که‌ به‌ تصویب‌ وزرای عضو کارگروه‌ می‌رسد در راستای اجرای این‌ قانون‌ برای کلیه‌ دستگاه‌های اجرایی موضوع‌ ماده‌(٤) این‌ قانون‌ لازم‌الاجراست‌.

تبصره‌- کارگروه‌ ساماندهی‌ مد و لباس‌ موظف‌ است‌ براساس‌ معیارهای مصوب‌ شورای فرهنگ‌ عمومی‌، دستورالعمل‌ طراحی‌، تولید و عرضه‌ لباس‌ و استانداردهای واردات‌ لباس‌ متناسب‌ با «سبک‌ زندگی‌ اسلامی‌ خانواده‌محور و فرهنگ‌ عفاف‌ و حجاب‌» را سالانه‌ به‌ دستگاه‌های اجرایی‌ و کلیه‌ صنوف‌ و صنایع‌ مرتبط‌ ابلاغ‌ نماید.

ماده‌ ٧- اقلام‌ مرتبط‌ با عفاف‌ و حجاب‌ و ملزومات‌ آن‌ کالای فرهنگی‌ محسوب‌ می‌شود و وزارتخانه‌های امور اقتصادی و دارایی‌، صنایع‌ و معادن‌، بازرگانی‌ و فرهنگ‌ و ارشاد اسلامی‌ و سازمان‌ صدا و سیما موظفند در اعطای مشوق‌ها، تسهیلات‌ و خدمات‌، وضع‌ معافیت‌ها، تخفیف‌های تبلیغاتی‌، کاهش‌ هزینه‌ تأمین‌ مواد اولیه‌ تولید، کاهش‌ هزینه‌های گمرگی‌ و ایجاد فرصت‌های مناسب‌ برای عرضه‌ عمومی‌ پوشاک‌ متناسب‌ با «سبک‌ زندگی‌ اسلامی‌ خانواده‌محور و فرهنگ‌ عفاف‌ و حجاب‌» به‌عنوان‌ کالای فرهنگی‌ تعرفه‌گذاری و حمایت‌ نماید.

تبصره‌- پوشاکی‌ که‌ دارای شناسه‌ یکپارچه‌ ایرانی‌ (شیما) نباشد مشمول‌ حمایت‌های مندرج‌ در این‌ ماده‌ نمی‌شود.

ماده‌ ٨- وزارت‌ امور خارجه‌ موظف‌ است‌ با همکاری سازمان‌ فرهنگ‌ و ارتباطات‌ اسلامی‌ مقدمات‌ انعقاد پیمان‌ها و تأسیس‌ و تقویت‌ جنبش‌های جهانی‌ برای حفظ‌ و دفاع‌ از کیان‌ خانواده‌ در برابر جریان‌ انحرافات‌ جنسی‌ و اخلاقی‌ در میان‌ کشورهای جهان‌ را فراهم‌ نماید.

فصل‌ سوم‌- تکالیف‌ اختصاصی‌ دستگاه‌های اجرایی

ماده‌ ٩- وزارت‌ فرهنگ‌ و ارشاد اسلامی‌، به‌ منظور تحقق‌ اهداف‌ این‌ قانون‌، مکلف‌ به‌ وظایف‌ زیر است‌:

١- نظام‌ جامع‌ رتبه‌بندی محتوای محصولات‌ و تولیدات‌ فرهنگی‌ را بر مبنای تطابق‌ با شاخص‌ها و اولویت‌های محتوایی‌ حوزه‌ عفاف‌ و حجاب‌ مصوب‌ شورای عالی‌ انقلاب‌ فرهنگی‌ ظرف‌ مدت‌ سه‌ ماه‌ پس‌ از لازم‌الاجرا شدن‌ این‌ قانون‌ تنظیم‌ و هرگونه‌ حمایت‌ مادی و معنوی و میزان‌ برخورداری از امتیازات‌ و یارانه‌ها را متناسب‌ با نظام‌ جامع‌ رتبه‌بندی محتوایی‌ اعمال‌ نماید.

٢- ممنوعیت‌ صدور مجوز و پخش‌ آثار مغایر با شاخص‌ها و اهداف‌ این‌ قانون‌ و سیاست‌های شورای عالی‌ انقلاب‌ فرهنگی‌؛

ماده‌ ١٠- سازمان‌ صدا و سیمای جمهوری اسلامی‌ ایران‌ به‌ منظور تحقق‌ اهداف‌ این‌ قانون‌، مکلف‌ به‌ وظایف‌ زیر است‌:

١- تهیه‌ و پخش‌ برنامه‌های تلویزیونی‌ در جهت‌ معرفی‌ و ترویج‌ نمادها و الگوهای سبک‌ زندگی‌ اسلامی‌ خانواده‌محور و فرهنگ‌ عفاف‌ و حجاب‌ با تأکید بر مخاطبین‌ کودک‌ و نوجوان‌ و پرهیز از ترویج‌ الگوهای فردگرایانه‌ و ضد خانواده‌ در پخش‌ برنامه‌های سیما

٢- آگاه‌سازی و روشنگری درباره‌ جریان‌هایی‌ که‌ علیه‌ بنیان‌ خانواده‌ فعال‌ بوده‌ یا فردگرایی‌، برهنگی‌، هرزه‌نگاری، همجنس‌بازی یا سایر مفاسد مخل‌ بنیان‌ خانواده‌ را ترویج‌ می‌کنند.

٣- پخش‌ رایگان‌ برنامه‌های تخصصی‌ تهیه‌ شده‌ توسط‌ دستگاه‌های اجرایی و نهادهای غیردولتی‌ و سایر اشخاص‌ حقیقی‌ یا حقوقی‌ فعال‌ در عرصه‌ عفاف‌ و حجاب‌ مطابق‌ استانداردهای تولید و پخش‌ سازمان‌ صدا و سیما

٤- ترغیب‌ و تشویق‌ هنرمندان‌ و تولیدکنندگان‌ آثار فرهنگی‌ فاخر به‌منظور ارائه‌ راهکارهای بدیع‌ و جذاب‌ در راستای تعمیق‌ و توسعه‌ فرهنگ‌ عفاف‌ و حجاب‌

متن کامل این لایحه را در اینجا مشاهده کنید.

کد خبر 776418
منبع: فارس

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 43
  • نظرات در صف انتشار: 17
  • نظرات غیرقابل انتشار: 170
  • IR ۱۴:۳۵ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۶
    آیا ما شهید داده ایم که زن ایرانی را به خاطر موی سرش، حبس کنید؟ طبق کدام آیه و روایت و حدیث؟
    • IR ۱۵:۲۶ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۶
      قانون شکنی درهرکشوری جرم است ومستحق مجازات درخورجایگاه،اگراین نوع اعمال قانون نباشدعواقب بسیاروخیمش متوجه همه مامی شود.
    • IR ۱۵:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۶
      قانونی که حداقل نیمی از جامعه مخالف اجرای اون هستن ...
    • IR ۱۶:۲۶ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۶
      اختلاس .دروغگویی ،دزدی ،رشوه گیری جرم نیست ؟
  • IR ۱۴:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۶
    خیلی از خانواده های مذهبی و حتی خانمهای محجبه، مخالف حجاب اجباری و قوانین و جریمه های من دراوردیتون هستن.
    • IR ۰۳:۴۵ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۷
      15 48
      مگه تو آلبانی خانواده مذهبی داریم
  • حکیم IR ۱۴:۵۴ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۶
    من که همش قندم بالا پلیین میشه بعد شما داری لایحه حرف میزنی ، برو فکر نان باش که خربز آب است . امروز قندم بعد نهار شد ۲۲۰ متفرمین دارچین خوردم ورزش کردم شد ۱۲۰
  • IR ۱۵:۰۶ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۶
    لجاجت با مردم هیچ فایده ای نداره
    • IR ۱۵:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۶
      تلاش برای رفع فساد،فحشا،بی بندوباری،هرج ومرج توروستای شماجرم است؟؟؟؟؟
    • IR ۱۵:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۶
      لجاجت عده‌ای معدود با قانون چطور؟
    • IR ۱۶:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۶
      قانون گزاری عده ای معدود چی
  • IR ۱۵:۱۸ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۶
    دزدان هم همین قدر جریمه دارن؟
    • IR ۱۵:۳۰ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۶
      خیر، اونا جایزه دارن!! جایزشونم اقامت کاناداست!
  • ناشناس IR ۱۵:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۶
    کجای قرآن، حجاب رو اجباری کرده که شب و روز شما شده حجاب!!!
    • IR ۲۱:۲۷ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۶
      6 41
      سوره مبارکه نور...
  • ناشناس IR ۱۵:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۶
    به چه حقی به مأمورین خود اجازه میدین که دست به ناموس مردم بزنند و اونها را به طرز ناشایستی داخل ون بندازن!؟
  • عباس IR ۱۵:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۶
    پیام مکتب سیدالشهدا،یکیش حفظ حجابه
  • ناشناس IR ۱۵:۴۰ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۶
    رییسی و قالیباف به شعارهای خودشون عمل نکردند و بجای اینکه بفکر معیشت مردم باشند بفکر برخورد با بی حجابی هستند
  • IR ۱۵:۴۱ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۶
    بی حجابی تعرض به حقوق مادی ومعنوی مردم است
    • IR ۱۱:۰۶ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۷
      4 15
      وهمچنین به بیراهه کشیدن جوانان امروزه آمریکا ودیگر کشورها به این نتیجه رسیدن که حجاب بهترین محافظ زن در برابر ناهنجاری وپایداری در خانواده میشود و زنان در پوشش امنیت داشته وآسیب کمتری در جامعه میبینن
  • IR ۱۵:۴۴ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۶
    رعایت حجاب دستوری ازدستورات مقدس کتاب مقدس قرآن است
  • شهلا AE ۱۵:۵۳ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۶
    چرا در این لایحه ذکر نشده خانمهای ۵۰ به بالا ملزم به حجاب نیستند و از این قانون مستثنی هستند
  • IR ۱۵:۵۴ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۶
    شرافت وکرامت وعاقبت به خیری درحجاب است نه بی حجابی
    • IR ۱۶:۰۹ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۶
      بعضیاحاضرنیستن بپذیرن متاسفانه
  • IR ۱۶:۰۰ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۶
    داستان نهضت عاشوراسراسردرس وپندوعبرت است.قابل توجه مخالفان حجاب وحیا وعفت!
  • IR ۱۶:۱۲ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۶
    بیحجابی ناامنی وپریشانی میاره مگه زمان شاه اینطورنبود؟خداییش غیراینه؟وجدانا"
  • سید حسین گوهریان IR ۱۶:۱۴ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۶
    این قانون به تایید شورای نگهبان نخواهد رسید و در اجرای قانون ماهواره شکست و سکوت کردیم
  • امید IR ۱۶:۱۷ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۶
    برا دزدی و گرانی معیشت و مسکن که نفس مردم را بریده هیچ کاری نمیکنن
  • همرزم هادی IR ۱۶:۲۸ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۶
    یک تبصره اضافه کنید وآن این است.حکومت اسلامی برای شان ومنزلت خانواده خودرامکلف به تامین معیشت رفاهی وروانی ملت می‌داند تا ثابت شود حکومت اسلامی قادربه تامین عزت وشرافت ملت خویش است وازتمام کشورهای اسلامی بخواهیم ازاین الگو برای حفاظت ازاسلام عزیز استفاده کنند
  • IR ۱۶:۳۰ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۶
    تلاش خداپسندانه برای برچیده شدن بی حجابی حق ووظیفه انقلابی مسئولان ولایی است
  • IR ۱۶:۳۵ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۶
    این رفتارها و برخوردها هیچ فایده ای نداره.
  • شاهین کاکاوند IR ۱۶:۳۵ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۶
    کاملا موافقم مملکت اسلامی است و همه ملزم به رعایت قانون میباشند بی حجابی زن از بی غیرتی مرد اوست که اجازه میدهد همه از زیبایی ناموسش لذت ببرند در اسلام بین محرم و نامحرم فرق است اگر فرق نباشد نکبت و فساد بوجود میاد و حرامزادگی در جامعه بوجود میاید قانون اسلام و دین اسلتم کاملترین دبن روی زمین است
  • IR ۱۶:۴۱ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۶
    این احکام و قوانین برا خا نواده مسئولان هم اجرا می‌شود یامثل اختلاس ها راحت از کنارش رد میشن
  • Reza IR ۱۶:۵۴ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۶
    تعداد رای منفی و مثبت به پیام‌های یکدیگر ببینید
    • IR ۲۱:۳۰ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۶
      3 41
      نیاز به مثبت و منفی نیستجناب لشگر سایبری . برید خیابون چشمتونو باز کنید می بینید بالای 90 درصد زن ها با حجابن...
    • IR ۰۴:۳۳ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۷
      8 44
      بله... نشون میده بی غیرتا زیاد شدن..
  • مجید IR ۲۱:۴۵ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۶
    6 22
    سلام ایات قران سوره اعراف و احزاب مستقیم در مورد حجاب خداوند امر کرده حالا عده ای میخوان کافر به خدا باشن برن یه کشور دیگه این کشور هزاران شهید داده که امر خدا اجرا بشه قرار نیست به دل بنده خدا باشه قانون اساسی میگه در اجتماع حجاب اجباریه تو ناموستو ببر خارج از کشور به همه نشون بده
  • IR ۰۴:۰۰ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۷
    5 30
    حجاب در جامعه ،. یک قانون مدنی است، پیر زن،خارجی. غیر مسلمان هم که باشی در جامعه ایران باید رعایت کنی
  • IR ۰۴:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۷
    5 33
    حجاب اجتماعی قانون تمام کشورهای اسلامی است
    • IR ۰۹:۲۵ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۷
      33 1
      به جز افغانستان و شهرهای مقدس مکه و مدینه، کدوم کشور اسلامی داشتن حجاب رو اجباری کرده است؟
  • IR ۰۷:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۷
    6 32
    جنگ با خدا جنگی بی حاصل و مختوم به شکست است. حجاب ودین حکم خداست و بیش از دومیلیارد مسلمان شیعه و سنی از آن پیروی میکنند و نافرمانی مخلوق در برابر اراده خدا قطعا جز شکست در دنیا و اخرت چیزی در بر نخواهد داشت.
  • IR ۰۹:۳۷ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۷
    6 32
    موضوع موی سر نیست؛ حذف روسری قدم اوله برای به ابتذال کشاندن جامعه. مرور تاریچه سیر فرهنگی در کشورهای غربی گواه محکم این ادعاست. حدود شصت سال پیش در لندن خانم ها روسری داشتند و الان وضعشون به اینجا رسیده. سیاستمداران غرب دوست دارن بلایی که بر سر مردم خودشون آوردن سر ما هم بیارن.
  • خدمتگزار IR ۱۰:۱۰ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۷
    27 2
    جریمه نقدی بزرگترین اشتباه تاریخ خواهد بود