تابستان و پاییز، فصل سفر؛ فصل کنار رودخانه اتراق کردن و منقل و کباب. فصل اثبات شایستگی‌های مردی که می‌خواهد با آشپزی‌اش ثابت کند می‌تواند بهترین غذاها را بپزد و خم به ابرو نیاورد.

کباب

همشهری آنلاین: حالا می‌خواهد آن غذا، غذایی سخت و پردردسر مثل کباب کوبیده باشد ولی همین روزهای سخت است که مرد را آماده می‌کند؛ برای روزهای کباب کوبیده درست کردن، به سیخ زدن و روی منقل نیفتادن. یک مرد کباب‌پز واقعی.

مواد لازم 

یک کیلو گوشت سردست  یا گردن
۵ عدد پیاز
نمک، فلفل و زردچوبه به اندازه کافی
زعفران یک قاشق چایخوری

۱. گوشت سردست یا گردن را باید چرخ کنید. البته نه یک باربلکه دو بار؛ خوب چرخ کنید تا گوشت یکدست و نرمی داشته باشید. اولین قدم را که حرفه‌ای بردارید، بقیه قدم‌ها خودشان حرفه‌ای می‌شوند.

۲. حالا پیازها را با رنده ریز رنده کنید. آب اضافی پیازها را بگیرید تا خیلی شل و آبکی نباشد. آب پیاز مایه گوشتتان را شل می‌کند و برای به سیخ کشیدن دچار مشکل می‌شوید.

۳. حالا پیازهای رنده شده را به گوشت اضافه کنید و نمک فلفل و زردچوبه و زعفران را داخل آن بریزید و خوب مشت‌ومالش بدهید. دق‌دلی‌تان را خالی کنید سر گوشت چرخ‌کرده و خوب مشت‌بارانش کنید. بعد از نیم‌ساعت که خوب ورز دادید، گوشت را داخل یخچال بگذارید و بعد از یک ساعت دوباره مشت‌ومالش بدهید تا حالش جا بیاید و بعد دوباره گوشت را داخل یخچال بگذارید تا دو سه ساعت برای خودش استراحت کند.

۴. حالا وقت به سیخ کشیدن کباب‌ها و وقت هنرنمایی یک مرد است. فکر نکنید به سیخ کشیدن کباب کار راحتی است ولی خیلی هم نترسید.  یک کار سهل و ممتنع است. آسان است ولی خب سخت است پس مو به مو دستورات را اجرا کنید.

۵. یک کاسه آب سرد کنار دستتان بگذارید. حالا قبل از برداشتن مایه کباب دستتان را در آب خیس کنید و یک مشت مایه کباب بردارید و به شکل دوک دربیاورید. حالا سیخ را روی مایه کبابتان بگذارید و آن را با مایه کباب بپوشانید. دوباره دستتان را خیس کنید و با انگشت سبابه و کناری‌اش به حالت قیچی روی مایه کباب و سیخ فشار دهید طوری که اثر انگشتتان روی سیخ بماند و بعد ابتدا و انتهای کباب را به سیخ بچسبانید.

۶. وقتی گوشت را به سیخ کشیدید، سیخ‌ها را روی منقل بگذارید. حواستان باشد تا وقتی که کباب‌ها خودشان را نگرفته‌اند، آتش را باید باد بزنید تا گرمایش به اندازه باشد. وقتی کباب‌ها خودشان را گرفتند دیگر کافی نیست باد بزنید فقط هر چند دقیقه یک بار سیخ‌ها را بچرخانید.

کد خبر 786346
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 2
  • عباسعلی IR ۱۸:۵۳ - ۱۴۰۲/۰۶/۳۱
    5 1
    خیلی پر حاشیه اش کردی!به این دنگ فنگی هم نیست.گوشت پیاز خورده را که چند ساعت یخچال بگذارید همه چیز بوی پیاز میگیره.گوشت سردست را با گوشت دنده،ومقداریک دهم وزن گوشت،دمبه گوسفدبعلاوه پیاز رنده شده با ادبیات معمول را بلافاصله هم میتونید بلافاصله سیخ بزنید.ده درصد هم سینه مرغ اضافه افراد آماتور هم می‌تونن براحتی سیخ بزنند
  • نشناس IR ۰۱:۵۹ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۱
    2 0
    اول سلام دوم معلومه تا حالا خودت کباب کوبیده درست نکردی چون حرفی از نوع کباب کوبیده نزدی مثلا دو آتشه بعد هم به قول دوستمون نیاز به این همه کار اضافه نداره رفیق
  • علی IR ۱۴:۲۸ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۱
    2 1
    این آشپز شما یک چیزی برای خودش شنیده ولی فکر نمی کنم تا به حال حتی یک سیخ کباب کوبیده هم درست کرده باشد!🤣🤣🤣
  • عدالت IR ۱۷:۴۶ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۱
    7 0
    نمیدانم نویسنده اهل کدام کشور است اما مردم ایران توان خرید گوشت کیلویی ۱۴ دلار را ندارند و پدران شرمنده زیاد هستند و شما حرف از کباب میزنید .