مسئولان وزارت بهداشت هشدار داده‌اند بروز کم‌شنوایی در سنین مدرسه افزایش یافته و مهم‌ترین دلایل آن دستکاری گوش، مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک‌ها و بروز عفونت‌، بیماری‌های گوشی، آلودگی صوتی و استفاده از هدفون‌ است.

ناشنوایی

به گزارش همشهری آنلاین، چند روز پیش رئیس اداره سلامت گوش و شنوایی وزارت بهداشت درباره افزایش بروز کم‌شنوایی بین دانش‌آموزان کشور هشدار داد و گفت: اگر این مشکل به موقع رسیدگی نشود و مورد توجه قرار نگیرد، می‌تواند سبب عقب‌افتادگی جدی در مراحل تکامل زبانی و رشد گفتار و در نتیجه بروز افت تحصیلی دانش‌آموزان شود.

دکتر سعید محمودیان درباره دلایل بروز کم‌شنوایی در کودکان سنین مدرسه گفت: دستکاری گوش، مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک‌ها و بروز عفونت‌، بیماری‌های گوشی، آلودگی صوتی و استفاده از هدفون‌ها مهم‌ترین دلایل هستند.

این مسئول وزارت بهداشت به آمار کلی مشکلات ناشنوایی در کشور هم اشاره کرد و گفت: در حال حاضر در کشور ما بار بیماری در همه انواع کم شنوایی، در همه مردم و در هر سن و جنسی ۶.۸ درصد است. این رقم در سنین بدو تولد حدود ۳.۷ در هر ۱۰۰۰ تولد است که یعنی این تعداد نوزاد مبتلا به کم شنوایی شدید به دنیا می‌آیند و این یعنی سالانه حدود ۵ هزار نفر به آمار کسانی که مشکلات ناشنوایی دارند اضافه می‌شود.

در اینفوگرافیک زیر اطلاعاتی درباره مشکلات کم‌شنوایی دانش‌آموزان، مشکلات شنوایی کودکان زیر سن مدرسه و سایر افراد، جزئیات کاشت حلزون و استان‌هایی که بالاترین آمار افراد ِ دارای مشکلات ناشنوایی دارند را مشاهده می‌کنید.

زنگ خطر؛ افزایش بروز کم‌شنوایی در دانش‌آموزان | ۵ استان با شیوع بالاتر کم‌شنوایی

برای بزرگنمایی بیشتر روی تصویر کلیک کنید

کد خبر 796157
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار بهداشت و درمان

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha