آشپزی - دستور پخت
-
متفاوتترین تارت را با این روش درست کنید
وقتی صحبت از پخت تارت به میان میآید بیشتر افراد فکر میکنند باید یک قالب بزرگ آماده کرده و داخل آن را با مواد مختلف پر کنند؛ در صورتی که تارتهایی که در قالبهای کوچک درست میشوند راحتتر قابلسرو هستند.
-
همه میدانند که مهران مدیری عاشق این غذاست | داستان غذای خوشمزهای که خیلیها فکر میکنند شفته است اما نیست!
قدیمیها میگفتند شاید داستان باشد ولی خب بعضی داستانها هم واقعیت دارد. اصلا اگر واقعیت هم نداشته باشد، آنقدر شیرین است که با خواندنش واقعی میشود؛ حالا میخواهد واقعیت هم نداشته باشد.
-
با خوردن این سالاد، خوش هیکل بمانید!
اول اینکه خیلی خوشگله. دوم پر از ویتامینه. سوم هم که از همه مهمتره اینه که هنرپیشه اصلی این سالاد خوش آب و رنگ لوبیا سفیده که بهخاطر ویژگیهایی که داره جون میده برای کسانی که اهل رژیم و کم کردن وزن هستند.
-
اسم رولت روسی شنیدهاید؟ این سالادش است!
یک سالاد بسیار ساده روسی، سالم و سریع، سرشار از املاح و مواد معدنی؛ از آب گذشتهای از سرزمین سرما و مناسب مواجهه با سرماخوردگی.
-
در پخت این کیک مقوی از انواع مغزها استفاده شده است
در این هوای سرد زمستانی، هیچ چیزی بیشتر از یک برش کیک و یک فنجان بزرگ چای داغ به عنوان عصرانه نمیچسبد؛ بهخصوص آنکه کیک خانگی هم باشد.
-
اگر فندق خام دوست ندارید حتمن این کیک را درست کنید!
فندق از جمله مغزهایی است که بعضیها خوردن آن را به همان صورت خام چندان دوست ندارند ولی طعم آن در شکلاتها و کیک و شیرینیها بینظیر است.
-
طرز تهیه کوکی کلاسیک | فوت و فن ترد و خوشمزه شدن کوکی کلاسیک
کوکی کلاسیک یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه است. برای آشنایی با طرز تهیه کوکی کلاسیک این مطلب را بخوانید.
-
در عرض یک ساعت از تهران به مکزیک سفر کنید
فاهیتای گوشت مکزیکی یک غذای «هات»! غذایی که گوشت داشته باشه و تند هم باشه! همه چیز آماده است برای لذت بردن از غذا خوردن! اینکه رنگ و لعابش هم بد نیست... رژیم بردار نیست غذای خوب!
-
با آشپزهای معروف دنیا و غذاهای معروفشان آشنا شویم | فلوید کاردوز؛ ماشین خوراکپزی
د کاردوز، آشپز خبره و با تجربه هندیای است که در کشورش او را ماشین خوراکپزی مینامند. دستپخت فلوید باب طبع کسانی است که اهل غذاهای خانگی خوب و خوشمزه هندی هستند.
-
کیک سه دقیقه ای در اسنک ساز | آموزش مرحله به مرحله پخت کیک فوری + فیلم
اگر کودکتان بهانه یک کیک خانگی را میگیرد و یا میخواهید برای یک مهمانی عصرانه با دستان خودتان کیک بپزید، آموزش کیک ۳ دقیقه ای آسان و فوری را از دست ندهید.
-
همه چیزهایی که میخواهید درباره غذاهای یونانی بدانید | پساری پلکی؛ سنتیترین غذای یونانی
یونانیان به خاطر شرایط قرارگیری کشورشان در کنار ساحل بیشتر غذاهای دریایی مصرف میکنند. آنها از انواع ماهیهای لذیذ بهره میبرند؛ موجودات دریایی مختلفی همچون کالاماری، خرچنگ، اسکوئید، میگو و... به طورکلی مصرف غذاهای دریایی یونانیها بسیار بالاست.
-
کسانی که مشکل گوارشی دارند این سوپ را درست کنند
کلم پخته، سیبزمینی و زیره موادی هستند که برای تقویت معده مفید بوده و مصرف آنها به افرادی که مشکل گوارشی دارند توصیه میشود. این سوپ ترکیبی خوشمزه از همه این مواد است.
-
این مربا را با مصالح ساختمانی تهیه می کنند
اغلب ما همه جور مربا خورده ایم و طعمهای لذیذ آنها لذت برده ایم، اما گاهی با دیدن برخی مرباها یا شنیدن نام آنها شگفت زده میشویم و دلم مان میخواهد این دست مرباهای خاص را نیز بچشیم. این بار سراغ مربای کدو حلوا میرویم که در پختن آن از مصالح ساختمانی استفاده میشود. تعجب نکنید!
-
با گوجه سبز چه غذایی میشود درست کرد؟ | چند غذا و دسر خوشمزه با گوجه سبز
گوجه سبز محبوبترین میوه فصل تابستان است که با آن میتوانید خوشمزهترین غذاها را تهیه کنید و از طعم عالی آنها لذت ببرید.
-
با این آش از پرخوری جلوگیری کنید
اهالی شهر سرکان از توابع تویسرکان آش ترشمزهای میپزند که ماده اصلی آن سماق است.
-
هر موقع سرما خوردید این آش را درست کنید
آش شولی بین اهالی یزد پر طرفدار است؛ به خصوص پخت این آش در فصل زمستان به علت وجود چغندر بسیار مناسب است.
-
تا حالا آش کشک بادمجان خوردهاید؟
شاید در وهله اول شنیدن نام آش بادمجان برایتان عجیب باشد ولی این آش یکی از آشهای محلی شهرتویسرکان است که به خاطر عدس، بلغور گندم و همچنین کشک به کار رفته در آن، بسیار پرخاصیت است.
-
کسانی که طعم ترش دوست دارند این آش را درست کنند
آش گوجهفرنگی از جمله آشهای بسیار خوشمزه آذریهاست. اگر به گوجهفرنگی علاقهمندید و با طعم ترشی هم میانه خوبی دارید مال هر شهری هم که هستید از این آش خوش طعم نگذرید.
-
طرز تهیه آب زرشک به ۲ روش ساده ؛ خواص و مضرات آب زرشک | آب زرشک را چه موقع بخوریم
آب زرشک یکی از نوشیدنیهای پرطرفدار است که مصرف آن فوایدی بسیاری برای سلامت بدن به همراه دارد، دو روش خانگی برای تهیه این نوشیدنی پر خاصیت وجود دارد. در این مطلب به سوال پرتکرار « آب زرشک را چه موقع بخوریم » نیز پاسخ داده شده است.
-
«نازخاتون» جهانی شد | طرز تهیه نازخاتون را بخوانید و یاد بگیرید
وبسایت اطلس جهانی غذا که غذاهای محبوب ملل را معرفی میکند «نازخاتون» غذای مازندرانی را نیز در فهرست خود قرار داده است.
-
طعم دار کردن ماهی با روشی متفاوت | این بار با این روش ماهیهایتان را را مزه دار کنید
شاید بتوان ادعا کرد این روزها یکی از پرمصرفترین ماهیها به خصوص در شهرهای دور از دریا، قزلآلاست که معمولا آن را با نمک، فلفل و زعفران یا زردچوبه طعمدار کرده و در روغن سرخ میکنند.
-
همه با این سس عاشق میگو می شوند
اگر از وعده قبلی غذایتان مقداری پلوی سفید باقی مانده است و مقداری هم میگو در فریزر دارید، در مدت زمان حدود یک ساعت برای آن خورش درست کنید.
-
همه فوت و فن پختن آش کدو حلوایی | آشی که هم خوشمزه و خوشرنگ است و هم پرخاصیت و شفابخش
کدو حلوایی کم وزنهای نیست در ارزش غذایی اما در غذاها به جایگاه به حقش نرسیده. میخواهیم حقش را ادا کنیم.
-
چگونه پنیر سنتی ایرانی را در خانه درست کنیم؟ | لبنیاتی خود باشید!
زندگی ماشینی یعنی همین؛ همین که در سوپرمارکتها چشمتان مدام دنبال انواع مختلف ماست، پنیر، کره و دوغ باشد و حتی یک لحظه هم به این موضوع فکر نکنید که خودتان میتوانید در خانه بهترین و سالمترین آنها را درست کنید.
-
یک دستور غذایی خاص برای کسانی که تن ماهی دوست دارند
وقتی قرار است یک غذای سریع و راحت آماده کنیم اولین چیزی که به ذهنمان میرسد، یکی از انواع ماکارونیهاست.
-
اگر غذایی که پختهاید شور شد با این روش ساده شوری غذا را بگیرید
گاهی برای ما پیش آمده که با یک وعده غذای بی نمک یا برعکس شور مواجه شده باشیم. اگر بی نمک بود با پاشیدن مقداری نمک رفع نقص می کنیم، اما مشکل مربوط به زمانی است که غذا شور شده باشد آن موقع باید به فکر یک لقمه ساده باشیم، اما اگر موقع پختن متوجه شوری شدیم بدانیم راهی برای رفع مشکل وجود دارد.
-
چگونه لوبیاپلوی بدون گوشت درست کنیم؟ | لوبیاپلوی گیاهی این شکلی درست کنید
اگر قرار باشد فهرستی از غذاهای سنتی ایرانی بنویسیم حتما لوبیاپلو یکی از آنهاست. لوبیاپلو را به طور سنتی با گوشتهای قیمهای (ریز) میپزند. ولی این روزها گوشت چرخکرده جایگزین گوشتهای تکهای شده و بچهها هم بیشتر استقبال میکنند.
-
چگونه با برنج یک غذای کاملا گیاهی درست کنیم؟ | زیره پلو با سویا چیزی شبیه مرصع پلو
غذایی بدون حضور هر نوع عنصر غیرگیاهی. عطر خوش زیره، دانههای سبز رنگ نخودفرنگی در جنگ سپاه برنج و سویا! و زیره ادویه بسیار خوش عطر و رنگ غذاهای ایرانی است.
-
با این آش دستگاه گوارش را شستوشو دهید
آش میوه از جمله آشهای خوشمزه و مهیجی است که بهخاطر داشتن انواع و اقسام میوههای خشک و برگهها، سبک و شستوشو دهنده دستگاه گوارش هم است.
-
برای آنهایی که از دستور غذاهای کلیشهای خسته شدهاند | اگر خوش اخلاق هستید این غذا را درست کنید
خب درست کردن این غذا به اخلاق خوش بیشتر از هر چیزی احتیاج داره. شما هم اول اخلاقت رو خوش کن بعد به تهیه غذا مشغول شو که طعم غذای کسی که خوشاخلاق باشه با کسی که بداخلاقه؛ زمین تا آسمون متفاوته.