آشپزی توصیهها و آداب
-
چگونه تلخی بادمجان را از بین ببریم | گرفتن تلخی بادمجان با نمک و ۴ روش ساده دیگر
اگر تلخی بادمجان همیشه مزه غذاهایتان را بد میکند، راهکارهایی که در این مطلب گفتهایم را به کار گیرید و تلخی بادمجانها را بگیرید.
-
برنج شفته شده را چیکار کنیم | راهکارهایی برای برنج شفته
هیچ گاه نمیتوان برنج شفته شده را به برنجی شمرده تبدیل کرد، اما میتوانید با راهکارهایی ظاهر برنج شفته را بهتر کنید. در این مطلب به شما خواهیم گفت برنج شفته شده رو چیکار کنیم.
-
طرز تهیه بورانی بادمجان در زمان قاجار | این غذا را اولین بار ملکه ساسانیان پخت | استفاده از بورانی در اشعار و متون قرن هشتم قمری
بورانی از پیش غذاهای گیاهی پرطرفدار بین ما ایرانیهاست که تهیه آن ریشهای تاریخی دارد و به گذشتههای دور برمیگردد.
-
غذای جدید چی بپزم؟ | طرز تهیه حمص بادمجان | این پیش غذای لبنانی را در زمستان حتما امتحان کنید
حمص یک غذای بسیار مقوی است که بیشتر بهعنوان پیش غذا استفاده میشود. ترکیبات اصلی این غذا نخود و ارده است، اما این غذای خوشمزه عربی را میتوان با بادمجان کبابی هم آماده کرد.
-
روش درست پخت برنج که نمیدانستید | راز قد کشیدن و شفته نشدن برنج کته | اگر برنج کم نمک شد چه کنیم؟
برنج به دو صورت آبکش و کته تهیه میشود که هرکدام خواص مربوط به خود را دارد. برای اینکه برنج آبکش قد کشیده و نرم باشد و یا برنج کته شفته نشود، دانستن یک سری نکات و فوت و فنها ضروری است. در این مطلب فوت و فنهای پخت برنج را به شما میگوییم.
-
طرز تهیه کدو پلوی مازندرانی به دو روش ساده
کدو پلو که در مازندران به آن کیٔی پلا میگویند یکی از غذاهای محبوب مردم این استان در فصل زمستان است. در این مطلب با طرز تهیه کدو پلوی مازندرانی به دو روش ساده آشنا میشوید.
-
به بهانه روز مادر فرهنگسرای انقلاب اسلامی برگزار میکند
مسابقه خوشمزه مادربزرگها با دخترها و نوهها
فرهنگسرای انقلاب به بهانه ولادت حضرت فاطمه (س) و روز زن ،برنامه متفاوتی برای بانوان تدارک دیده تا لحظههای شادی را برای آنها رقم بزند. نام این برنامه «خوشمزههای سنتی»،است که قرار است با حضور مادربزرگها، دختران و نوهها برپا شود.
-
طرز تهیه خورش بادمجان با گوشت چرخکرده
خورش بادمجان انواع بسیار متنوعی دارد که یکی از راحتترین و فوریترین روش پخت آن استفاده از گوشت چرخ کرده قلقلی به جای گوشت خورشی است.
-
ترکیب سبزیها در قورمه سبزی | سبزی قورمه تهرانی و خوزستانی چیست | استفاده زیاد از این سبزی باعث تلخی قورمه سبزی میشود
قورمه سبزی از آن دسته غذاهایی است که سبزی پایه اصلی آن است و مهمترین وجه تفاوت قورمه سبزی در نقاط مختلف ایران، ترکیب و نسبت سبزیها در آن است و در واقع این سبزی است که به این غذای اصیل ایرانی عطر، طعم و رنگ میدهد.
-
طرز تهیه ریحان پلو با گوشت ؛ غذایی فوری و خوشمزه
ریحانپلو با گوشت چرخ کرده یکی از پلوهای بسیار معطر خوشمزه است که شما میتوانید به راحتی این پلوی خوشمزه و راحت را در خانه تهیه کنید.
-
طرز تهیه دسر فنجانی با بیسکوییت پتی پور
دسر فنجانی نوعی دسر لطیف و خوشمزه است که از ترکیب شیر با آرد، نشاسته، خامه و شکر تهیه میشود و طعم و بافت آن شبیه به پودینگ است.
-
این غذاها را نخورید تا موهایتان درخشان و خوابتان بهتر شود
حتما به شما هم توصیه شده است که مصرف غذاهای فرآوری شده را کاهش دهید، اما به علت مزه خوب این نوع غذاها، کاهش مصرف آنها برایتان سخت بوده است؛ بنابراین لازم است که بدانیم غذاهای فرآوری شده حتما ناسالم نیستند اما به علت قند، چربی و نمک اضافه، بیضرر هم تلقی نمیشوند.
-
طرز تهیه ساندویچ مرغ فوری
ساندویچ مرغ فوری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با مواد متنوعی درست میشود.
-
طرز تهیه کوکی شکلاتی بدون فر | فوت و فن خشک نشدن کوکی | با این ترفند بوی زهم تخم مرغ را بگیرید
کوکی تابهای یکی از کوکیهای بسیار خوشمزه با طعم شکلاتی است که شما میتوانید این کوکی را بدون فر داخل تابه دو طرفه تهیه کنید. در ادامه با طرز تهیه کوکی شکلاتی بدون فر آشنا میشوید.
-
طرز تهیه ته چین باقالی پلو به روش رستورانی
باقالی پلو یکی از انواع ته چینهاست که طعم و مزه فوق العادهای دارد. در این مطلب طرز تهیه ته چین باقالی پلو به روش رستورانی را آموزش
-
طرز تهیه توپک خرما و بادام زمینی ؛ میان وعدهای انرژیزا و مقوی
توپک خرما و بادام زمینی یکی از میان وعدههای بسیار خوشمزه و ساده است که شما میتوانید این میان وعده مقوی را برای بچهها و خانواده تهیه کنید و از خوردن این توپکها در کنار یک لیوان چای لذت ببرید.
-
طرز تهیه جوجه با سس زرشک
جوجه با سس زرشک یکی از روشهای طعم دار کردن جوجه و بسیار خوشمزه و راحت است؛ اگر به طعم و مزه غذاهای ترش علاقه دارید میتوانید جوجه با سس زرشک را تهیه کنید.
-
بدون آرد در ۱۵ دقیقه حلوای فوری درست کنید
خیلی سریع میتوانید بدون آرد و با یک بسته بیسکویت حلوای فوری تهیه کنید.
-
طرز تهیه شیرینی حلزونی بدون فر | این شیرینی خوشمزه را در ۱۰ دقیقه تهیه کنید
شیرینی حلزونی یکی از شیرینیهای بسیار خوشمزه و ساده است که عطر و طعم بینظیری دارد و شما میتوانید این شیرینی خوشمزه را بدون فر و همزن برقی به راحتی در خانه تهیه کنید و از طعم بینظیر این شیرینی لذت ببرید.
-
معجون شگفتانگیز برای درمان سریع سرماخوردگی | طـرز تـهیه سوپ نارنجی
سوپ دال عدس ترکی یکی از سوپهای بسیار راحت و خوشمزه است که با دال عدس و سبزیجات بدون مرغ تهیه میشود. در این مطلب طرز تهیه سوپ نارنجی یا همان دال عدس ترکی آموزش داده شده است.
-
طرز تهیه آش رشته | فوت و فن تهیه آش رشته ساده به همراه ویدئو
آش رشته یکی از غذاهای سنتی ایرانی و بسیار پرطرفدار است. در ویدئو طرز تهیه آش رشته و فوت و فن درست کردن این غذای خوشمزه را میبینید.
-
پرونده ویژه؛ غذاهای تهران - ۱۱
تصاویر| این غذاهای بازاری در تهران قدیم رونق داشت | چگونه چلوکباب معروف در حمام طبخ شد؟
آشپزخانههای بازاری در تهران قدیم بهویژه از دوره قاجار، شکل گرفتند و به گفته پژوهشگران حوزه غذا، خوراکهای بسیاری در بیرون از خانهها در دکانها و روی چرخیها به مردم عرضه میشد. بیشترین آشپزخانهها در سنگلج، میدان خراسان و میدان محمدیه قرار داشتند و غذاهای متنوعی را عرضه میکردند.
-
باید و نبایدهای شستوشوی مواد غذایی؛
اشتباه رایج هنگام پخت برنج | این مواد غذایی را قبل از مصرف نشویید!
بسیاری تصور می کنند پیش از پختن برنج باید آن را به اندازهای با آب شستشو دهند تا آب شفاف شود. اما نکته اینجاست که با این کار همه نشاسته طبیعی برنج که مفید است، از بین میرود.
-
طرز تهیه تست بادمجان و قارچ | غذای ساده و بدون گوشت برای شام
تست بادمجان و قارچ خیلی خوشمزه و بدون گوشت و مرغ است؛ این تست خوشمزه خیلی سریع تهیه میشود و برای زمانهای که وقت زیادی برای آشپزی ندارید گزینه خوبی است.
-
طرز تهیه الویه قالبی برای شب یلدا
الویه قالبی یکی از روشهای بسیار خوشمزه و مجلسی برای تهیه و سرو سالاد الویه است که بین ما ایرانیها بسیار محبوب و برای شب یلدا و مهمانی هم بسیار پر کاربرد است.
-
طرز تهیه شیرینی مقوی و ارزان مخصوص شب یلدا
آجیل بار یکی از تنقلات بسیار خوشمزه و ساده است که شما میتوانید برای شب یلدا به راحتی در خانه تهیه کنید. در ادامه طرز تهیه آجیل بار را میخوانید.
-
طرز تهیه سالاد لبو و انار قالبی برای شب یلدا
سالاد لبو و انار قالبی یکی از انواع سالادهای زیبا و پاییزی است که از ترکیب لبو، انار، مرغ، ذرت و... تهیه میشود و بسیار خوشمزه و مجلسی است.
-
پرونده ویژه؛ غذاهای تهران - ۵
مربی و کارشناس آشپزی ایرانی: فینگرفود و پیتزای ایرانی هم داریم| تهران مهد غذاهای فراموششده است
فینگرفود، سوپ سرد و حتی پیتزا با نامهای محلی در غذاهای ایرانی و تهرانی بوده و بسیاری از مادربزرگها در آشپزخانههای خود این غذاها را طبخ میکردند. غذاهایی که به گفته «علی سعادتجو» مدرس و کارشناس آشپزی، با همه کیفیتش رو به فراموشی است. در حالیکه ایران و تهران روزگاری مهد غذاها بود.
-
طرز تهیه کشک گردو | فوت و فن درست کردن کله جوش
کشک گردو یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که میتوان آن را بهعنوان پیش غذا در میهمانیها سرو کرد.
-
طرز تهیه قیمه ناری | فوت و فن خوشمزه شدن قیمه تهرانی ؛ شامی متفاوت برای شب یلدا
قیمه ناری یا قیمه تهرانی از پلوهای سنتی ایرانی است که عطر و طعم فوق العادهای دارد. در این مطلب طرز تهیه قیمه ناری و فوت و فنهای خوشمزه شدن آن را میخوانید.