همشهری آنلاین: فهرست طویلی از غذاهای روزمره وجود دارند که ممکن است باعث ایجاد خفگی در کودکان کم سن وسال شوند

این توصیه‌ها به شما کمک می‌کند تا از خفگی ناشی از غذا خوردن در میان نوزادان و نوپایان جلوگیری کنید:

  • به کودک‌تان بیاموزید هنگام غذاخوردن آرام بنشیند و غذا را کاملا بجود و بعد فرو دهد.
  • نگذارید که کودک در حالیکه غذا، آدامس یا آب‌نبات درون دهانش است، بازی کند، بدود یا سوار ماشین شود.
  • با دقت برچسب مواد غذایی را از لحاظ اطلاعات در مورد خطر خفگی بخوانید.
  • کودکان کم‌سن را با غذاهایی که سفت هستند و سطح صافی دارند و ممکن است به راحتی وارد نای شوند، تغذیه نکنید، غذاهایی مانند تخمه، مغزهای خوراکی و پاپ‌کورن.
  • غذاهای نرمی که ممکن است به گلوی بچه بپرند باید به قطعات کوچک بریده شوند، برای مثال میوه و سبزی خام، پنیر و هات داگ.

 HealthDay

برچسب‌ها