همشهری آنلاین - شهره فرجی: وقتی گرما، همه جا بیداد می‌کند، هیچ چیز مثل یک آبمیوه خنک رفع عطش نمی‌کند!!!

مواد لازم:

چاقوی تیز

هندوانه: 8 پیمانه، هسته‌های آن جدا شود.

موز: 3 عدد

یک عدد همزن

پارچ بزرگ: یک عدد

آب آناناس بدون شیرینی: یک پیمانه

آب پرتقال بدون شیرینی: یک پیمانه

توت فرنگی بزرگ: 6 عدد

قطعات کنسرو شده آناناس: یک عدد، متوسط

قاشق دسته بلند

طرز تهیه:

• ابتدا هندوانه را به دو نیم تقسیم کرده سپس آن‌ها را به قطعات کوچک تقسیم کنید.

• 2 تا از موزها را پوست کنده و به قطعات ریز تقسیم کنید.

• قطعات موز و هندوانه را درون دستگاه هم‌زن ریخته و آن‌ها را به صورت پوره درآورید و درون یک پارچ بزرگ بریزید.

• آب آناناس و آب پرتقال را به درون پارچ اضافه کنید و هم بزنید.

• توت فرنگی‌ها را با آب سرد شسته و سر آن‌ها را جدا کنید و به قطعات کوچک تقسیم کنید.

• آخرین موز را نیز پوست کنده و به تکه‌های کوچک تقسیم کنید.

• درب قوطی کنسرو آناناس را باز کرده و تکه‌های آناناس را از آب بیرون آورید. در این قسمت از کار می‌توانید از آناناس تازه نیز استفاده کنید.

• تکه‌های توت فرنگی و آناناس و موز را به مخلوط درون پارچ اضافه کنید و درب پارچ را بگذارید و حدود 2 ساعت آن را درون یخچال قرار دهید با این‌کار آبمیوه خنک شده و تکه‌های میوه درون آن نرم می‌شوند.

• آبمیوه را درون لیوان‌های بلند بریزید و با نی آن‌ها را بنوشید. فراموش نکنید برای خوردن تکه‌های میوه درون آبمیوه، درون هر لیوان یک قاشق شربت‌خوری قرار دهید.

 ehow

برچسب‌ها