مواد لازم:
پودر زنجبیل / 2 قاشق غذاخوری
آب لیمو / یک چهارم پیمانه
یخ خرد شده
لیمو / 3- 2 برش
طرز تهیه:
1- یک قابمه کوچک بردارید و در آن آب و شکر و زنجبیل را با هم مخلوط کنید و خوب هم زنید.
2- ترکیب فوق را روی شعله متوسط قرار دهید و آن را بجوشانید و مرتب هم بزنید تا شکرها کاملا حل شوند.
3- سپس شربت را از درون یک صافی رد کنید و بگذارید خنک شود.
4- شربت خنک شده، آب و آب لیمو را در یک پارچ، با هم ترکیب کنید و آن را خوب هم زنید.
5- لیموناد آماده است. آن را در لیوانهای بلند پر از یخ بریزید و با برشهای لیمو تزیین کنید.