شنبه ۴ دی ۱۳۸۹ - ۰۸:۵۲
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: شربت معطر ترخون را می‌توانید بر روی انواع بستنی و نیز درون چای و آب‌های گازدار بریزید و آن‌ها را به طعم ترخون معطر کنید.

شربت ترخون

مقدار تهیه:‌ 2 پیمانه

مواد لازم:

آب: یک و نیم پیمانه

شکر:‌ یک و نیم پیمانه

ترخون تازه: سه تا چهار شاخه، کمی خرد شود.

 

طرز تهیه:

 


• درون قابلمه‌ای آب و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط

آن‌ها را جوش بیاورید.

• ترخون را به ظرف اضافه کرده و با درب باز، 2 دقیقه دیگر آن‌ها را بجوشانید.

• ظرف را از روی حرارت برداشته و درب ظرف را بگذارید و یک ساعت صبر

کنید تا شربت خنک شود.

• با استفاده از یک صافی، ترخون‌ها را از شربت جدا کرده و شربت را درون
ظرف درب‌داری بریزید و درب آن را بگذارید.

• ظرف را می‌توانید درون یخچال تا دو هفته نگه‌داری کنید.

www.recipe.com/tarragon-syrup

کد خبر 123976
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز