مقدار تهیه: 2 پیمانه
مواد لازم:
آب: یک و نیم پیمانه
شکر: یک و نیم پیمانه
ترخون تازه: سه تا چهار شاخه، کمی خرد شود.
طرز تهیه:
• درون قابلمهای آب و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط
آنها را جوش بیاورید.
• ترخون را به ظرف اضافه کرده و با درب باز، 2 دقیقه دیگر آنها را بجوشانید.
• ظرف را از روی حرارت برداشته و درب ظرف را بگذارید و یک ساعت صبر
کنید تا شربت خنک شود.
• با استفاده از یک صافی، ترخونها را از شربت جدا کرده و شربت را درون
ظرف دربداری بریزید و درب آن را بگذارید.
• ظرف را میتوانید درون یخچال تا دو هفته نگهداری کنید.
www.recipe.com/tarragon-syrup