به گزارش فارس انجیر منبع خوب پتاسیم بوده و پتاسیم عنصری است که برای کنترل فشار خون استفاده میشود.
انجیر دارای مقدار زیادی کلسیم است و 224 گرم انجیر، 79 میلیگرم کلسیم دارد. تحقیقات نشان داده است که کلسیم در انجیر به همان اندازه کلسیم موجود در شیر است.
کلسیم موجب افزایش تراکم استخوان میشود و پتاسیم موجود در انجیر، دفع کلسیم از طریق ادرار را کاهش میدهد. انجیر یکی از بهترین میوهها برای افزایش تراکم استخوان است و از پوکی استخوان پیشگیری میکند.
سیدعلی ابوالحبیب متخصص داخلی در گفتوگو با فارس اظهار میدارد: انجیر به خاطر داشتن قند فراوان باعث فعالیت سلولها و تولید انرژی زیاد در بدن میشود.
به گفته وی، جذب آب توسط دانههای انجیر در روده باعث متورم شدن آن میشود همچنین حرکت دودی روده تنظیم میشود که برای رفع یبوست بسیار مفید است.
مرتضی صفوی متخصص تغذیه نیز در گفتوگو با فارس میگوید: انجیر منبعی غنی از فیبر غذایی غیر محلول "لیگنین" است که نقش عمدهای در جلوگیری و رفع یبوست دارد.
به گفته وی، انجیر میوهای است که در رژیم کاهش وزن میتواند مورد استفاده قرار گیرد. انجیر فاقد سدیم و چربی است همچنین در درمان آرتروز و درد مفاصل مفید است.
این متخصص تغذیه اضافه میکند: انجیر سرشار از پتاسیم بوده و تأمین کننده سلامتی کودکان ضعیف، کمخون و بیاشتهاست و به علت داشتن پتاسیم در دفع اوره و چربی خون بسیار مؤثر است.
میترا زراتی کارشناس ارشد تغذیه در گفتوگو با فارس درباره خواص انجیر میگوید: انجیر یکی از بهترین میوههاست که از یبوست پیشگیری میکند و برای پاکسازی رودهها بسیار مفید است.
به گفته وی، دانههای انجیر آب را جذب و تولید موسین یا لعاب میکنند که برای کارکرد صحیح رودهها بسیار مفید است همچنین انجیر قند خون را تنظیم میکند و افرادی که کارهای فکری زیاد انجام میدهند برای پیشگیری از افت قند خونشان میتوانند از انجیر استفاده کنند.
این کارشناس ارشد تغذیه میافزاید: انجیر از کم آبی پیشگیری میکند و بهترین میوه برای وعده سحر است؛ به دلیل اینکه آب موجود در انجیر به تدریج آزاد میشود.