به گزارش فارس به نقل از پایگاه علمی ایماکس هلث آمریکا، در این پژوهش آمده است: خوردن 23.8 گرم آجیل در روز، گرسنگی را برطرف و به کاهش وزن، فشارخون و میانگین قند خون که همگی از عوامل خطرناک ابتلا به بیماریهای قلبی است، کمک میکند.
پژوهشگران دو دانشگاه بارسلونا و روویرا ای ویرگیلی برای اولین بار ارتباط خوردن آجیل با افزایش میانگین هورمون سرتونین را دریافتند؛ هورمونی که باعث کاهش اشتها و افزایش حس خوشحالی میشود و سلامت قلب را بهبود میبخشد.
دانشمندان گفتند: این امر فقط نیازمند خوردن روزانه 23.8 گرم آجیل متشکل از گردو، بادام و فندق است.
خانم کریستینا اندرس لاکوویا، سرپرست تیم این پژوهش گفت: اولین بار است که ارتباط بین افزایش ترشح سرتونین و مصرف آجیل روشن شده است.