به گزارش وب د ا، مهندس سید رضا غلامی رییس اداره نظارت بر بهداشت اماکن و مواد غذایی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: آجیلهایی که کرم زده باشد، نم یا رطوبت داشته باشد برای خرید مناسب نیست و به طور معمول تخمههایی که به دست رنگ پس بدهند یا پستههایی که بیش از حد قرمز باشند، از مصادیق آجیلهای رنگی، نامرغوب و غیربهداشتی هستند.
وی افزود: با وجود این که مصرف آجیلهای بسته بندی شده و دارای تمامی علائم تضمین کننده سلامت کالا، مانند پروانه ساخت، تاریخ تولید و انقضا هنوز در فرهنگ خرید شهروندان جا نیفتاده است، اما خرید این نوع آجیل، تمامی ملاکهای یک خرید مناسب را داراست.
مهندس غلامی با بیان این که این که هموطنان باید از تهیه انواع آجیل از دستفروشها و یا اتومبیلهایی که داخل آن به عرضه انواع آجیل میپردازند،خودداری کنند، تاکید کرد: باید آجیلها را از محلهای مشخص، مراکز آجیلفروشی ثابت و دارای مجوز آجیلفروشی و یا قنادیهای دارای مجوز تهیه کنند.