به گزارش ایسنا، دکتر مرسدس سوتوس پریتو از دانشگاه والنسیا که این مطالعه را روی 945 زن و مرد 55 تا 80 ساله انجام داده متوجه شده است که مصرف ماهی خطر ابتلا به دیابت را به میزان قابل توجهی کاهش میدهد.
به گفته دکتر پریتو، این شرکت کنندگان در معرض خطر مشکلات قلبی و عروقی بودند.
به نوشته روزنامه تلگراف، خوردن گوشت قرمز به میزان زیاد، ارتباط بسیار نزدیکی با افزایش خطر مشکلات قلبی، افزایش فشار خون، دیابت و کاهش طول عمر اساسا به دلیل ابتلا به سرطان و بیماریهای قلبی دارد.
در بررسی جدید که در مجله اسپانیایی «تغذیه بیمارستان» منتشر شده، تاکید شده است که در عوض، مصرف ماهی بعنوان جزء اصلی در رژیم غذایی مدیترانهای، مزایای بسیاری برای حفظ سلامت قلب دارد و در واقع افزایش مقدار چربی امگا -3 ماهی در سلولهای عضلات اسکلتی، حساسیت انسولینی را بهبود میبخشد و این امر موجب کاهش خطر بروز دیابت میشود.