این محققان میگویند، غذاهای سرشار از امگا3، مانند ماهی چرب در پیشگیری از بیماری «تحلیل نقطه ماکولار چشم» که با بالا رفتن سن شایع میشود، نقش قابل توجهی دارد.
نتایج حاصله از بیناییسنجی که در دانشگاه ملبورن صورت گرفت و در نشریه سالانه بیناییسنجی نیز به چاپ رسید حاکی از آن است که مصرف امگا3 میتواند احتمال خطر ابتلا به "تحلیل نقطه ماکولار چشم" که با افزایش سن ایجاد میشود را تا یک سوم کاهش دهد. با این حال پژوهشگران استرالیایی مصرف زیاد امگا3 را تنها به این دلیل توصیه نمیکنند.
آمارها نشان میدهد که در حال حاضر حدود 500 هزار نفر در انگلیس، به نوعی به این عارضه چشمی مبتلا هستند.
افراد مبتلا به این عارضه چشمی که بیشتر بالای 60 سال دارند اغلب توانایی دید جزئی را از دست میدهند و در صورت تشدید بیماری ممکن است بینایی خود را نیز از دست بدهند.
به این ترتیب پژوهشگران برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری ناشی از افزایش سن و نیز کند کردن روند سرعت آن، مصرف دو نوبت ماهی چرب در هفته را توصیه میکنند.[نکته بهداشتی روز: مراقب جیوه در ماهیها باشید]
www.enjoyfrance.com