طی تحقیقات انجام شده توسط انجمن قلب آمریکا روی زنانی که به طور منظم ماهی پخته شده یا تنوری مصرف میکنند ، نتایجی حاصل شد که برخی از نکات برجسته آن به شرح زیر است:
• زنانی میانسالی که بیشتر ماهی پخته یا آب پز مصرف میکنند در مقایسه با زنانی که بیشتر ماهی سرخ کرده میخورند، کمتر دچار مشکلات و ناراحتیهای قلبی میشوند.
• در این تحقیق مشخص شد مصرف ماهی تیره مانند سالمون در مقایسه با ماهی سفید یا تن، سالمتر است.
• مصرف ماهی سرخ کرده به صورت یک بار یا بیشتر در هفته، احتمال خطر ابتلا به نارساییهای قلبی را در زنان میانسال تا 48 درصد نسبت به زنانی که به ندرت از این روش طبخ استفاده میکنند، افزایش میدهد.
www.ehow.com