همشهری آنلاین – شهره فرجی: برای تزیین این غذای خوشمزه از جعفری تازه خرد شده، پوست رنده شده لیمو و پنیر پارمسان استفاده کنید.

مواد لازم برای 4 نفر:

گل کلم متوسط: یک عدد، به گلچه‌های کوچک تقسیم شود.

روغن سبزی‌جات یا کانولا: 3 پیمانه

پنیر پارمسان رنده شده: یک پیمانه

تخم‌مرغ: 4 عدد، با پنیر مخلوط شود.

پوست رنده شده یک لیموی متوسط

آرد: 2 پیمانه

نمک: 2 قاشق چای‌خوری

پنیر پارمسان برای تزیین: 4 قاشق غذاخوری

جعفری تازه خرد شده: یک قاشق غذاخوری برای تزیین

طرز تهیه:

• درون ظرفی روغن را حرارت دهید.

• تخم‌مرغ‌ها و پنیر پارمسان را خوب با هم مخلوط کنید.

• آرد و نمک را با هم مخلوط کنید.

• گلچه‌های کلم را ابتدا درون مخلوط پنیر و تخم‌مرغ سپس درون مخلوط آرد فرو کنید.

• آن‌ها را درون روغن سه تا چهار دقیقه تفت داده تا طلایی رنگ شوند سپس آن‌ها را از روغن بیرون آورده و درون یک دیس بچینید.

• برای تزیین روی آن‌ها پوست رنده شده لیمو، پنیر و جعفری خرد شده بریزید.

www.ivillage.com

منبع: همشهری آنلاین