مواد لازم:
خامه: 100 گرم
پنیرخامهای: 100 گرم
پیازچه: 4 قاشق سوپخوری، خرد شده
پنیر گودا و موتزارلا:یک پیمانه، رنده شده
سس خردل: 2 قاشق چایخوری
آویشن: یک قاشق چایخوری
نمک، فلفل: به میزان لازم
نان تست: 10 برش
شیر: 4 قاشق سوپخوری
تخممرغ: 2 عدد، زده شده
آرد: به میزان لازم
پودر سوخاری: یک پیمانه
پودر پنیر پارمزان یکدوم پیمانه
طرز تهیه:
* خامه، پنیرخامهای، پیازچهی خرد شده، پنیرهای رنده شده، خردل، آویشن و کمی نمک و فلفل را با هم کاملاً مخلوط کنید.
* روی نیمی از نانها را کاملاً با ترکیب پنیرها بپوشانید و یک برش دیگر نان روی آن بگذارید. با دست فشار دهید تا کاملاً به هم بچسبد.
* با چاقوی ارهای یا یک چاقوی تیز هر کدام را به 2 یا 4 قسمت مثلثی شکل برش دهید. شیر و تخممرغ ها را با چنگال بزنید تا کاملا صاف و یک دست شود. هر برش را ابتدا در آرد سفید، بعد در مایه شیر و تخممرغ زده شده و در انتها در ترکیب پودر سوخاری و پنیر پارمزان بغلتانید.
* ساندویچهای آماده را در سینی و به مدت حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا مواد کاملاً جذب شوند. در روغن یا ترکیب کره و روغن مایع سرخ کرده و سرو کنید.
1ـ انرژی کل این دستور 4508 کیلو کالری میباشد که 59 درصد آن از کربوهیدرات، 18 درصد آن از پروتئین و 23 درصد آن از چربی تأمین میگردد.