مواد لازم برای 12 عدد:
کره یا مارگارین 200 گرم
پنیر سفید 150 گرم
ماست کمچرب: یک پیمانه
تخممرغ: 2 عدد
فلفلدلمهای زرد، سبز، قرمز: از هرکدام یک عدد
سرکه: یک قاشق غذاخوری
شکر: یک قاشق غذاخوری
ذرت پخته: 1 پیمانه
آرد: دو و نیم پیمانه
بیکینگپودر: 2 قاشق مرباخوری
نمک، فلفل: به میزان لازم
جعفری خرد شده: 2 تا 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
* فلفل دلمهایها را ریز خرد کرده و با کمی کره تفت دهید تا نرم شوند.
* تخممرغها را با ماست زده و با کره نرم شده مخلوط کرده و سپس سرکه، شکر، و نمک و فلفل را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.
* فلفلها را با ذرت مخلوط کرده و به مواد فوق اضافه کنید.
* در آخر آرد و بیکینگپودر را نیز درون مخلوط ریخته آهسته هم بزنید تا مخلوط شود.
* سپس در قالبهای مافین که چرب کردهاید ریخته و در فر 170 درجه سانتیگراد 40 دقیقه بپزید.
* بعد از سرد شدن از قالب در آورده از وسط برش داده و از مخلوط پنیر سفید و جعفری خرد شده روی آن بگذارید و سرو کنید.
نکته:
برای نرم کردن پنیر میتوانید از ماست استفاده کنید که هم در نرم کردن پنیر کمک میکند و هم در خوشمزهتر شدن آن.
هنر آشپزی - شماره 50