دوشنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۰ - ۱۱:۰۰
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: اسفناج تند پنیری را می‌توانید هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان مخلفات در کنار دیگر غذاها استفاده کنید.

اسفناج تند پنیری

مواد لازم:

روغن زیتون: 2 قاشق چای‌خوری

پیاز متوسط: یک عدد؛ خرد شود.

سیر: 2 حبه، کاملا ریز شود.

اسفناج: یک کیلو؛ پاک شده و درشت خرد شود.

شیر: نصف پیمانه

پنیر خامه‌ای: 170 گرم

سس تند: به مقدار دلخواه

پنیر موزارلای رنده شده: سه چهارم پیمانه

نمک و فلفل به مقدار دلخواه

نان تست یا باگت یا دیگر انواع نان

طرز تهیه:

• فر را از قبل روی حرارت 425 درجه فارنهایت گرم کنید. درون قابلمه بزرگی روغن را روی حرارت متوسط گرم کرده سیر و پیاز را به آن اضافه کرده و آن‌ها را 8- 5 دقیقه تفت دهید.

• درون قابلمه‌ای روی حرارت متوسط آب اسفناج‌ها را بگیرید سپس آن‌ها را درون یک آبکش بریزید و فشار داده تا آب آن‌ها کاملا گرفته شود.

• درون قابلمه‌ای که سیر و پیاز را تفت داده‌اید، شیر را اضافه کرده و روی حرارت زیاد گرم کنید سپس پنیر خامه‌ای را به آن اضافه کرده و تا حدی که ذوب شود آن را هم بزنید.

• اسفناج‌های آب گرفته، سس تند و یک چهارم پیمانه پنیر موزارلا را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید. نمک و فلفل را اضافه کنید.

• مخلوط را درون ظرف بزرگ و کم عمقی بریزید و نصف پیمانه پنیر موزارلای باقی‌مانده را روی آن پخش کنید.

• ظرف را درون فر که از قبل گرم کرده‌اید حدود 25- 20 دقیقه یا تا زمانی‌ که پنیر آن پف کرده و قهوه‌ای طلایی رنگ شود حرارت دهید.

• غذا را همراه با قطعات نان، گرم میل کنید.

اسفناج تند پنیری

www.ivillage.com

کد خبر 154286
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز