تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۰:۲۷

همشهری آنلاین: اشترودل یا استرودل نام یکی از غذاهای اتریشی است که بیشتر به صورت شیرینی از آن استفاده می‌شود.

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله): 500 گرم

قارچ: 500 گرم

پنیر موتزارلا: 250 گرم

کره یا مارگارین: 60 گرم

آرد گندم: 450 گرم

روغن مایع: 100گرم

شیر: 125 میلی‌لیتر

پیاز: دو عدد متوسط

تخم‌مرغ: یک تا دو عدد

رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق سوپخوری

شکر: دو قاشق سوپخوری

نمک برای خمیر: یک قاشق چایخوری

مایه‌ی خمیر: دو قاشق چایخوری

بهبوددهنده: یک قاشق چایخوری

نمک، فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه:

* ابتدا مایه‌ی خمیر را با مقداری شیر ولرم و یک قاشق سوپخوری شکر مخلوط کنید و بگذارید عمل بیاید.

* روغن مایع و تخم‌مرغ را با هم ترکیب نموده، بهبوددهنده را نیز بیفزایید.

* آرد را کم کم اضافه نمایید تا خمیردرست شود. خمیر را مقداری ورز بدهید، روی آن را به روغن مایع آغشته کنید و درظرف قرار دهید؛ درظرف را با دستمال حوله‌ای بپوشانید تا حجم خمیر دو برابر شود.

* روی میز را آرد بپاشید. خمیر را با وردنه، به قطر نیم سانتی‌متر باز کنید و به صورت مستطیل 10 در20 درآورید.

* مواد گوشتی را آماده نمایید. پیازرنده شده را به مدت 4 دقیقه تفت داده، گوشت چرخ کرده را به آن بیفزایید.

* بعد از آن که رنگ گوشت کاملاً تغییر کرد، قارچ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. سپس رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید و به مدت 5 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا مواد پخته شوند.

* مواد را روی خمیر پهن کنید و سطح آن را با پنیر موتزارلا رنده شده بپوشانید. بعد روی مواد را با یک لایه‌ی دیگر خمیر بپوشانید.

* در آخر روی خمیر دوم را با کارد چند چاک موازی دهید و روی آن را با روغن مایع یا کره چرب کنید.

* سپس به مدت 20 دقیقه در طبقه‌ی وسط فر با حرارت 180 درجه‌ی سانتی‌گراد تا 200 درجه و یا 400 درجه‌ی فارنهایت قرار دهید.

* می‌توانید به جای گوشت چرخ کرده از ماهی، ژامبون، مرغ و میگو نیز استفاده نمایید.

www.masterchefmag.com

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها