بنابراین مهم است که اطمینان حاصل کنید تخممرغها را همیشه بهطور کامل پخته شدهاند.
برای پیشگیری از چنین بیماریهایی و نیزدرست پختن تخممرغ این نکات را در نظر داشته باشید:
- تخممرغ مانند سایر غذاها باید در همه اوقات در درجه حرارت ۴ درجه یا کمتر در یخچال قرار گیرد؛ بنابراین تخممرغ را از فروشگاههایی بخرید که آنها را در یخچال نگه میدارد.
- تخممرغهای کثیف یا ترکخورده را دور بیندازید.
- دستهایتان و هم سطوحی را که با تخممرغ خام تماس داشتهاند، با آب و صابون بشویید و بعد این سطوح را ضدعفونی کنید.
- تخممرغها را به هر شیوهای که میپزید (سرخکرده، جوشیده یا همزده)، باید زردهها سفت شوند و آبکی نمانند.
- توجه داشته باشید که غذاهای بر اساس تخممرغ، مانند کاسرول در حدی پخته شده باشند که دمای درونیشان بر اساس دماسنج غذا به ۱۶۰ درجه یا بالاتر رسیده باشد.
- هرگز تخممرغ خام را بهتنهایی یا در غذاهای پختهنشده مانند خمیر شیرینی یا مایه کیک مزه نکنید یا نخورید.
- تخممرغ خام در دستور تهیه غذاهایی مانند سس سالاد سزار را کنار بگذارید و بهجای آن از تخممرغ مایع پاستوریزه یا مواد جانشین تخممرغ استفاده کنید.
- تخممرغ را بهمحض پختن بخورید و آن را بیش از دو ساعت در درجه حرارت اتاق باقی نگذارید.
HealthDay
نظر شما