زمان آمادهسازی: 15 دقیقه
کل زمان تهیه تا سرو: دو ساعت و پانزده دقیقه
مواد لازم:
زیتون سیاه خرد شده: 250 گرم
پنیر (بلوچیز) خرد شده: 2 پیمانه
پنیر خامهای: 250 گرم، نرم شده در محیط
مارگارین یا کره نرم شده: یک چهارم پیمانه
پیاز ریز خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
آب لیمو: یک قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده تازه: یک پیمانه
بیسکویت کراکر نمکی یا کنجدی
طرز تهیه:
• با دستمال خشک کن آشپزخانه رطوبت اضافی زیتونها را بگیرید و آنها را خوب خشک کنید.
• درون کاسه دستگاه همزن پنیر (بلوچیز)، پنیر خامهای و کره یا مارگارین را روی درجه سرعت متوسط خوب با هم مخلوط کنید.
• قطعات خرد شده زیتون و پیاز آب لیمو را به مخلوط پنیر اضافه کرده و آنها را با هم ترکیب کنید و مخلوط را به شکل لوله درآورید.
• مخلوط لولهای شکل را درون روکش پلاستیکی بپیچانید.
• مخلوط دارای روکش پلاستیکی را برای مدت 24- 6 ساعت درون یخچال قرار دهید.
• پس از آن روکش پلاستیکی را برداشته و رولت پنیر و زیتون را درون جعفریهای خرد شده بغلطانید.
• رولت پنیر و زیتون آماده شده را با بیسکویتهایی که قبلا تهیه کردهاید میل کنید.
www.snackpicks.com