همشهری آنلاین – شهره فرجی: رولت پنیر و زیتون را به عنوان پیش غذا یا برای صبحانه تهیه کنید.

زمان آماده‌سازی: 15 دقیقه

کل زمان تهیه تا سرو: دو ساعت و پانزده دقیقه

مواد لازم:

زیتون سیاه خرد شده: 250 گرم

پنیر (بلوچیز) خرد شده: 2 پیمانه

پنیر خامه‌ای: 250 گرم، نرم شده در محیط

مارگارین یا کره نرم شده:‌ یک چهارم پیمانه

پیاز ریز خرد شده: 2 قاشق غذاخوری

آب لیمو: یک قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده تازه: یک پیمانه

بیسکویت کراکر نمکی یا کنجدی

طرز تهیه:

• با دستمال خشک کن آشپزخانه رطوبت اضافی زیتون‌ها را بگیرید و آن‌ها را خوب خشک کنید.

• درون کاسه دستگاه همزن پنیر (بلوچیز)، پنیر خامه‌ای و کره یا مارگارین را روی درجه سرعت متوسط خوب با هم مخلوط کنید.

• قطعات خرد شده زیتون و پیاز آب لیمو را به مخلوط پنیر اضافه کرده و آن‌ها را با هم ترکیب کنید و مخلوط را به شکل لوله درآورید.

• مخلوط لوله‌ای شکل را درون روکش پلاستیکی بپیچانید.

• مخلوط دارای روکش پلاستیکی را برای مدت 24- 6 ساعت درون یخچال قرار دهید.

• پس از آن روکش پلاستیکی را برداشته و رولت پنیر و زیتون را درون جعفری‌های خرد شده بغلطانید.

• رولت پنیر و زیتون آماده شده را با بیسکویت‌هایی که قبلا تهیه کرده‌اید میل کنید.

www.snackpicks.com

منبع: همشهری آنلاین