همشهری‌آنلاین: اصرار یک مهمان استرالیایی سبب شد تا معاون سازمان صدا و سیما و ریئس رادیو از بودجه یک‌میلیارد دلاری سازمان صدا و سیما خبر دهد.

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از مهر در نشست پرسش و پاسخ عمومی که در جشنواره بین‌المللی رادیو در زیبا کنار برگزار شد، صوفی در پاسخ به پرسش و اصرار یک مهمان استرالیایی که ابتدا بودجه تلویزیون کشورش را 800 میلیون دلار خواند و سپس از صوفی پرسید که بودجه صدا و سیمای ایران چقدر است صوفی پیش از پاسخ به این سوال از حضار تشکر و پایان جلسه را اعلام کرد! اما با یادآوری مترجم نشست وی ناچار به پاسخگویی شد و دراین باره تصریح کرد: سوال سختی پرسیدید! رادیو تلویزیون ایران سالانه هزار میلیارد تومان بودجه معادل 1 میلیارد دلار در اختیار دارد.

 بر اساس این گزارش نشست پرسش و پاسخ 40 تن مهمان خارجی با محمد حسین صوفی معاون صدا، شامگاه چهارشنبه 27 اردیبهشت ماه در تالار آینه مجتمع آموزشی، فرهنگی و رفاهی زیباکنار برگزار شد.

صوفی در این مراسم با اشاره به برگزاری همایش‌های بین‌المللی برای موضوعات مختلف در طول سال، خطاب به مهمانان خارجی گفت: برای سال 92 و 93 دو برنامه بین‌المللی داریم که شما می‌توانید با آثار خود در آن شرکت کنید.

اجلاس بین‌المللی نیز به منظور بازاندیشی رادیو برگزار می‌شود تا به این وسیله نسبت به دیدگاه اقشار مختلف جامعه درباره رادیو تحلیل داشته باشیم.

وی افزود: رادیو جوان به قشر جوان اختصاص دارد و ما برای ایجاد همگرایی و تبادل نظر بین تمام رادیوهایی که با محوریت جوانان در سراسر جهان وجود دارند، تصمیم داریم جشنواره بین‌المللی جوانه را برگزار کنیم که در سال 92 بین المللی می‌شود.

در ادامه مراسم مهمانان خارجی به پرسش و پاسخ با معاون صدا پرداختند.

نخستین سوال توسط آقای راسل مطرح شد که وی درباره راز موفقیت رادیو ایران و دلیل افزایش مخاطبان آن سوال کرد که صوفی پاسخ داد: ما سلسله اقداماتی انجام دادیم که طی برنامه ریزی‌های مفصل صورت گرفت. جامعه مخاطب شناسایی شد و متناسب با نیاز مخاطبان به تاسیس شبکه‌های اختصاصی اقدام کردیم.

وی افزود: تولید برنامه بر اساس ذائقه مخاطب با این رویکرد که مخاطب سرمایه اصلی رادیو است صورت گرفت و همینطور برای معرفی رادیو از رسانه‌های مختلفی کمک گرفتیم که اکنون برای پوشش جشنواره نیز حضور دارند. علاوه بر آن ما همواره اجازه هر گونه نوآوری، ابتکار و خلاقیتی را به برنامه سازان خود داده‌ایم.

یکی از مهمانان خارجی تقاضا کرد هر کدام از افراد یک درخت در مجتمع زیباکنار بکارند تا هر کس به نام خودش درختی به یادگار در ایران داشته باشد. صوفی ضمن موافقت با این درخواست گفت: البته اینجا که سرشار از باغ و درخت است اما اگر این اقدام در کویرهای ما صورت بگیرد بهتر است. با این حال اگر امکانش فراهم شود، بد نیست این اتفاق رخ دهد. فرد سوال کننده نیز پاسخ داد هنوز در این مجتمع جا برای کاشتن درخت وجود دارد!

پس از این مهمانی از کشور استرالیا درباره میزان محبوبیت و اقبال شبکه‌های خبری و موسیقی محور در مقایسه با یکدیگر سوال کرد و معاون صدا با اشاره به دو شبکه پیام و آوا اظهار کرد: رادیو پیام در هر 15 دقیقه یک بخش خبری روی آنتن می‌فرستد و شبکه آوا نیز در طول 24 ساعت انواع موسیقی پخش می‌کند که در نظرسنجی اخیر خوشبختانه هر دو افزایش مخاطب داشته و از شبکه‌های پرمخاطب هستند.

روال جلسه این طور بود که ابتدا مهمانان سوالات خود را مطرح کردند و در پایان صوفی به تمامی سوالات پاسخ داد.  

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها