تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۱:۴۰

همشهری آنلاین: سوفله پنیر و قارچ را همراه با سبزی‌جات تازه میل کنید.

مواد لازم

کره: 50 گرم

آرد: 4 قاشق غذاخوری

شیر:یک استکان

تخم مرغ: 4 عدد

پنیر پارمزان: 100 گرم

قارچ: 250 گرم

روغن مایع: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

* کره را روی حرارت می‌گذاریم تا کره آب شود. آرد را به کره اضافه می‌کنیم وهم می‌زنیم تا آرد و کره با هم مخلوط شوند.

* شیر را به آرامی داخل آرد می‌ریزیم و مرتب هم می‌زنیم، نمک و فلفل را هم اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. غلظت مایه باید به حد غلظت فرنی برسد.

* سفیده و زرده تخم‌مرغ‌ها را ازهم جدا می‌کنیم. زرده‌ها را می‌زنیم و داخل مایه می‌ریزیم. سفیده‌ها را هم جداگانه می‌زنیم تا پف کند و مایه اضافه می‌کنیم.

* پنیر را هم داخل مواد می‌‌ریزیم و هم می‌زنیم.

* کف ظرف پیرکس را چرب می‌کنیم تا مایه سوفله کف پیرکس می‌ریزیم. روی آن قارچ‌های خرد شده که در روغن تفت داده‌ایم می‌ریزیم و مجدداً روی آن را با مایه سوفله می‌پوشانیم.

* فر را از قبل گرم می‌کنیم و سوفله را به مدت نیم ساعت در حرارت 180 درجه سانتیگراد می‌گذاریم تا بپزد و طلایی شود.

http://www.rahkar.ir

منبع: همشهری آنلاین