همشهری آنلاین – شهره فرجی: این غذای کم چرب و سرشار از ویتامین را به روش بخارپز تهیه کرده تا از خواص آن بیشتر بهره‌مند شوید.

مواد لازم:

فلفل دلمه‌ای: 4 عدد در رنگ‌های مختلف

برنج قهوه‌ای: یک دوم پیمانه

گوشت چرخ کرده: به اندازه دلخواه

نخود فرنگی پخته: به اندازه یک مشت پر

آب گوجه‌فرنگی: یک پیمانه

گشنیز خرد شده

آجیل خرد شده برای تزیین

نمک و  فلفل برای تزیین

روغن مایع: یک قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه:

• سر فلفل‌های دلمه‌ای را با چاقوبرش داده و تخم‌های آن‌ها را خارج کنید و کنار بگذارید.

• درون قابلمه‌ای برنج قهوه‌ای را با نصف قاشق سوپ‌خوری روغن همراه با آب گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل، نخود فرنگی و گوشت چرخ کرده بپزید.

• در انتها گشنیز را به ظرف اضافه کنید.

• درون فلفل‌ها را با مخلوط تهیه شده پر کرده و آن‌ها ر به مدت 10- 8 دقیقه بخارپز کنید.

فلفل دلمه‌ای شکم ‌پر

http://timesofindia.indiatimes.com

کد خبر 183580
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز