مواد لازم:
فلفل دلمهای: 4 عدد در رنگهای مختلف
برنج قهوهای: یک دوم پیمانه
گوشت چرخ کرده: به اندازه دلخواه
نخود فرنگی پخته: به اندازه یک مشت پر
آب گوجهفرنگی: یک پیمانه
گشنیز خرد شده
آجیل خرد شده برای تزیین
نمک و فلفل برای تزیین
روغن مایع: یک قاشق سوپخوری
روش تهیه:
• سر فلفلهای دلمهای را با چاقوبرش داده و تخمهای آنها را خارج کنید و کنار بگذارید.
• درون قابلمهای برنج قهوهای را با نصف قاشق سوپخوری روغن همراه با آب گوجهفرنگی، نمک و فلفل، نخود فرنگی و گوشت چرخ کرده بپزید.
• در انتها گشنیز را به ظرف اضافه کنید.
• درون فلفلها را با مخلوط تهیه شده پر کرده و آنها ر به مدت 10- 8 دقیقه بخارپز کنید.
http://timesofindia.indiatimes.com