همشهری آنلاین – شهره فرجی: این سوپ خوش طعم و خوش رنگ را برای افطاری تهیه کرده و قبل از شروع غذای اصلی آن را میل کنید.

مواد لازم برای 4 نفر:

کره: ‌2 قاشق غذاخوری

تره‌فرنگی بزرگ: یک عدد؛ خرد شود.

سیر: دو حبه، دو نیم شود.

گوجه‌فرنگی: 6 عدد، پوست آن جدا شده و به قطعات ریز درآورده شود.

آب مرغ: یک و نیم پیمانه

برگ بو: 2 عدد

نمک و فلفل در حد لازم

خامه: نصف پیمانه

طرز تهیه:

• درون قابلمه‌ای، کره را روی حرارت کم ذوب کنید.

• تره‌فرنگی و سیر را به ظرف اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه آن را تفت داده تا نرم شوند.

• گوجه‌فرنگی‌های ریز شده، آب مرغ و برگ بو را به ظرف اضافه کنید.

• نمک و فلفل را به غذا بیافزایید.

• درب ظرف را گذاشته و به مدت 10 دقیقه روی حرارت متوسط آن را حرارت دهید.

• برگ بو را از درون ظرف بیرون آورده و مخلوط درون ظرف را با یک همزن به صوت پوره درآورید.

• خامه را به غذا اضافه کنید و تا غذا سرد نشده میل کنید.

http://www.dinnersanddreams.net

منبع: همشهری آنلاین