مواد لازم:
جو: یک پیمانه
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ: یک عدد، خرد شود.
سیر: دو حبه، ریز شود.
هویج: پوست کنده و خرد شود.
کرفس: 2 ساقه، خرد شود.
قارچ: به مقدار دلخواه، خرد شود.
آب سبزیجات یا مرغ: به مقدار دلخواه
آب: یک پیمانه
برگ بو: 2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل
طرز تهیه:
• در یک قابلمه متوسط، یک پیمانه جو را درون 4 پیمانه آب، جوش آورده، سپس درب ظرف را گذاشته و روی حرارت متوسط رو به کم، آن را به مدت 40- 30 دقیقه یا تا زمانی که جو نرم شود حرارت دهید. میتوانید این مرحله را شب قبل انجام دهید.
• روغن زیتون را درون تابهای بزرگ روی حرارت متوسط گرم کرده و سیر و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شوند.
• هویج و کرفس را به تابه اضافه کرده و پنج دقیقه آنها را تفت دهید.
• قارچها را به مخلوط اضافه کرده و تا حدی که نرم شوند آنها را حرارت دهید.
• آب سبزیجات یا مرغ، برگ بو، آب و آویشن را به مخلوط اضافه کرده و بگذارید با حرارت کم به مدت 10 دقیقه بجوشند.
• مواد درون تابه را به ظرف محتوی جوی پخته شده اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه یا بیشتر آنها را حرارت دهید.
• قبل از سرو، برگ بوها را بیرون آورید. نمک و فلفل به مقدار لازم به سوپ اضافه کنید.
• سوپ را تا سرد نشده میل کنید.
شاید خیلی از دوستان هنگام پخت سوپ جو با این مشکل روبرو شوند که سوپ شان آبکی شود و لعاب کافی را نداشته باشد. برای رفع این مشکل در زمان اضافه کردن جو پوست کنده به قابلمه سوپ مقدار کمی رشته سوپ خرد کنید و به سوپ اضافه کنید.
این فوت کوزه گری باعث می شود سوپ شما لعاب خیلی خوبی بگیرد. البته به این نکته توجه داشته باشید که مقدار خیلی کمی رشته اضافه کنید ، چون اضافه کردن رشته زیاد باعث می شود سوپ شما خیلی سفت و غلیظ شود.
www.twopeasandtheirpod.com