سه‌شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۷:۴۵
۰ نفر

همشهری آنلاین – شهره فرجی: با گوجه‌فرنگی، تمرهندی و فلفل سبز، سوپ تند و خوشمزه‌ای تهیه کنید.

آشنایی با روش تهیه سوپ تمرهندی و گوجه‌فرنگی

مواد لازم برای 4 نفر:

سیر: 2 حبه، ریز خرد شود

ریشه زنجبیل: به اندازه یک بند انگشت؛‌ خرد شود

فلفل سبز تند: 2 عدد،‌ خرد شود

زیره: یک قاشق چای‌خوری

پودر گشنیز: یک قاشق چای‌خوری

گشنیز: یک دسته کوچک، برگ‌ها و ساقه‌های آن جدا شود

عدس قرمز: 50 گرم

گوجه‌فرنگی خرد شده:‌ 800 گرم

آب سبزی‌جات: 500 میلی‌لیتر

خمیر تمرهندی بدون هسته: یک قاشق سوپ‌اخوری

ماست ساده: 4 قاشق سوپ‌خوری

روغن: یک قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه:

• یک قاشق سوپ‌خوری روغن را درون قابلمه‌ای گرم کرده، سیر، زنجبیل و فلفل را در آن کمی تفت دهید.

• ادویه‌ها را به ظرف اضافه کرده، چند دقیقه حرارت دهید.

• ساقه‌های گشنیز، عدس، گوجه‌فرنگی و آب سبزی‌جات را به ظرف اضافه کنید.

• پس از این که مخلوط کمی جوش آمد خمیر تمرهندی را به آن اضافه کنید و به مدت 20 دقیقه یا تا حدی که عدس‌ها نرم شوند آن‌ها را حرارت دهید.

• ظرف را از روی حرارت برداشته و پس از این که سوپ کمی خنک شد آن را به صورت پوره درآورید.

• برگ‌های گشنیز را خرد کرده و با ماست مخلوط کرده و آن را به سوپ اضافه کرده و تا سرد نشده آن را میل کنید.

 

سوپ تمرهندی و گوجه‌فرنگی

http://www.bbcgoodfood.com

کد خبر 218261
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز