مواد لازم:
*قارچ: نیم کیلو
*سیر: ریز شده دو حبه
*پیاز: متوسط ریز شده یک عدد
*آرد: یک و نیم فنجان
*آرد ذرت: یک قاشق سوپخوری
*آب: یک و نیم فنجان
*نمک: نصف قاشق چایخوری
*فلفل: یک پر
*پودر کاری: نصف قاشق چایخوری
*بیکینگپودر پودر: نصف قاشق چایخوری
*روغن گیاهی
طرز تهیه:
* آرد ، آرد ذرت ، نمک ، فلفل ، بیکینگپودر و پودر کاری را با هم مخلوط کنید .
* آب را به مخلوط افزوده و خوب هم بزنید و سپس به مدت ده دقیقه آن را کنار بگذارید.
* سیر و پیاز را نیز به مخلوط اضافه کرده و بعد از آن قارچها را داخل مخلوط بریزید و خوب هم بزنید تا قارچها کاملا با خمیر پوشانده شوند.
* در همان حال ، روغن را داخل ماهیتابه داغ کنید . قارچها را درون ماهیتابه بریزید و آن را حدود پنج دقیقه سرخ کنید تا طلایی - قهوهای شوند.
* قبل از سرو کردن ، قارچها را روی دستمال قرار دهید تا روغن آن خارج شود سپس آنها را با لیمو و جعفری خرد شده سرو کنید.
http://ashpaziema.com