همشهری آنلاین: پوره سیب و برنج غذای مخصوص کودک بوده که بسیار پرخاصیت است و هر کودکی را به اشتها می‌آورد.

مواد لازم:

سیب زرد بزرگ: یک عدد

خرده برنج خام خیس کرده: 25 گرم

شیر خشک آماده شده (درست شده): یک ویک چهارم فنجان (معادل 300 میلی‌لیتر)

طرز تهیه :

* سیب را پوست کنده دانه‌های آن را بگیرید و به صورت نازک، ورقه ورقه کنید و به همراه خرده برنج و شیر در ظرف شیرجوش بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.

* بگذارید تا مخلوط به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کرده و اجازه دهید مواد به مدت 10 تا 12 دقیقه یا تا زمانی که برنج و سیب کاملاً نرم شوند به آرامی بجوشند در این بین گاه گاهی مخلوط را با یک قاشق چوبی هم بزنید.

* مخلوط سیب و برنج را در دستگاه غذا‌ساز بریزید تا کاملاً به صورت پوره‌ای نرم و یک دست در آید.

* مقدار کمی از پوره را در کاسه‌ای ریخته و پیش از خوراندن به کودک، حتماً درجه حرارت آن را امتحان کنید. باقیمانده پوره را در ظرف در بسته ریخته و آن را بلافاصله در یخچال قرار دهید و حداکثر تا 24 ساعت به مصرف برسانید.

نکته آشپزی:

با این مقدار مواد، حدوداً یک و یک چهارم فنجان (300 میلی‌گرم) پوره سیب و برنج تهیه می‌شود.

نکته تغذیه:

برای ایجاد تنوع در طعم پوره و درست کردن پودینگ شکلاتی، می‌توانید خرده برنج و شیر را بدون سیب در شیر‌جوش ریخته و بپزید سپس 25 گرم خرده شکلات شیری و یک قاشق چای‌خوری شکر را نیز به برنج داغ افزوده و به هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند و آنگاه مواد را به صورت پوره‌ای نرم و یک دست در آورید .

http://www.hashpazi.ir

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها