زمان تهیه: 5 دقیقه به علاوه 4 ساعت برای انجماد
زمان پخت: 10 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر:
آب: یک و یک چهارم پیمانه
شکر: یک پیمانه
آب پرتقال خونی تازه: 2 پیمانه
طرز تهیه:
* آب و شکر را درون قابلمهای روی حرارت کم قرار دهید و مخلوط را هم بزنید تا شکر آن حل شود، سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
* آب پرتقال خونی تازه را با شربت تهیه شده مخلوط کنید و آن را درون ظرفی فلزی بریزید و به مدت 4 ساعت یا تا زمانی که خوب منجمد شود درون فریزر قرار دهید.
* هنگام سرو، درون گرانیتا با چنگال شیارهایی ایجاد کنید و با قاشق از آن برداشته و درون لیوانهای از پیش آماده شده بریزید.
http://uktv.co.uk