همشهری آنلاین: در زمان تهیه این سوهان هنگام استفاده از مخلوط آجیل، بهتر است میزان بادام آن بیشتر باشد.

مواد لازم:

آب: 4 قاشق غذاخوری

شکر: 115 گرم

کره: 20 گرم

مخلوطی از پسته، بادام، گردو و فندق: 115 گرم

شکلات: 200 گرم

طرز تهیه:

* صفحه‌ای فلزی مانند سینی را کمی چرب کنید.

* آب را با شکر در ظرفی غیر تفلون ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید.

* مواد را هم نزنید و بگذارید تا ذرات شکر حل شده و کم‌کم بجوشد تا کارامل شود.

* در همین حین مدام اطراف شیره را با قلم‌موی خیس پاک کنید تا شکر روی دیواره‌ها نسوزد.

* وقتی کارامل خوش‌رنگ شد، مخلوط آجیل را یکجا به همراه 20 گرم کره داخل کارامل ریخته (بهتر است اول کره را بریزید وقتی آب شد، آجیل را اضافه کنید) و مواد را هم بزنید.

* مواد را به صورت یکجا روی صفحه فلزی بریزید و صبر کنید تا به طور کامل ببندد. سپس سوهان را با چاقو به ابعاد دلخواه ببرید.

* شکلات را (به صورت غیر مستقیم یا به روش بن ماری) ذوب کنید و زیر سوهان‌های بریده شده را یک تا دو بار داخل شکلات طوری فرو کنید که تا حدی دیواره و روی (کناره‌های) سوهان در شکلات فرو رود.

* سوهان‌های شکلاتی را روی کاغذ روغنی قرار دهید تا به طور کامل ببندد.

http://hashpazi.ir

منبع: همشهری آنلاین