پنجشنبه ۶ اسفند ۱۳۸۸ - ۰۷:۵۷
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: از مواد به کار رفته در این شیرینی آب‌نباتی، می‌توان به عسل اشاره کرد که دارای خواص فراوانی است.

مواد لازم

خلال بادام: نصف پیمانه (150 گرم)

زغفران: یک قاشق چای‌خوری

روغن آبکرده: 4 قاشق سوپ‌خوری (100 گرم)

عسل: سه قاشق سوپ‌خوری: 150 گرم

شکر: یک پیمانه (150 گرم)

طرز تهیه:

• ابتدا شکر و عسل و روغن را در ظرفی ریخته و آن را روی حرارت زیاد قرار دهید.

• کف سینی را خوب چرب کنید.

• مواد داخل ظرف را هر چند وقت یک بار هم بزنید تا طلایی رنگ شوند.

• اکنون بادام‌ها را به ظرف اضافه کرده و کم کم آن را هم بزنید تا طلایی رنگ شوند.

توجه: سوهان عسلی را نباید زیاد، هم زد چرا که روغن آن جدا می‌شود.

• زغفران را در مقداری آب جوش حل کرده،‌ داخل مخلوط بریزید.

• با قاشق کمی از سوهان عسلی را در سینی بریزید وقتی فورا خودش را گرفت، سوهان عسلی آماده است.

• سوهان عسلی را روی حرارت کم،  فقط گرم نگه دارید، ‌سپس با قاشق کوچکی از سوهان روی سینی با رعایت فاصله بریزید و فورا روی آن‌ها چند تا خلال بادام بریزید.

• پس از اینکه سوهان‌‌ها سرد شدند با چاقو آن‌ها را از سینی جدا کرده و درون ظرف مورد نظر بریزید.

کد خبر 102043
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز